tiistaina, syyskuuta 13, 2005

Kampusalueen syväluotaus

UBC campus area, student union building (SUB), "Gallery Lounge"

Löysin ensimmäisen baarin kampusalueelta parin tunnin kiertämisen jälkeen ja senkin puolivahingossa. Alakerrassa on kaiketi toinen mutta siinä ne taitavat sitten olla. Huomioiden että kampusalue on kooltaan melko valtava ja lipastossa opiskelee 43000 opiskelijaa, olisin odottanut hieman parempaa tarjoilua mutta kaikkea ei näemmä voi saada. Löysin myös kampusalueen viinakaupan. Joka on samalla ainoa paikka josta voi ostaa olutta. Saamani ennakkovaroitukset British Columbian konservatiivisesta alkoholipolitiikasta taisivat osua kohdalleen. Pintti pale alea ja System of a Downin mekastus kuitenkin parantavat elämänlaatuani ainakin tilapäisesti. Olen tosin baarin ainoa yksi kaljaa kittaava asiakas.

St. John's College osoittautui ulkoapäin tarkisteltuna hyvin siistiksi ja uudehkoksi paikaksi. Pitäisi päättää viimeistään huomenna otanko kutsun vastaan vai etsinkö vähemmän anaalisen paikan jostain muualta. Epäilen ettei perusluonteeni muutu mihinkään vaikka ympäristö pyrkiikin kaikin tavoin ehkäisemään juopottelua ja kessuttelua. Mahtaisikohan Kitsilanosta tai Commercial Driveltä löytyä parempia baarialueita?

Menin kessulle ulos ja tapasin skeittaritytön joka neuvoi Kitsin olevan varteenotettava vaihtoehto jos haluaa käydä kampuksella töissä mutta samalla ympäristön jossa tapahtuu jotain. Commercialia kehuttiin puolestaan "eklektiseksi" paikaksi, mitä ikinä se tarkoittaakaan. Kampusalue kuulemma kuolee viiden aikoihin.

Löydän itseni alakerran bunkkeribaarista. Vieressä öyhöttää kaksi verkkopaitaista kaveria ja otin vahingossa neljän dollarin tuopin kahden dollarin tarjoustuopin sijaan. Nyt ne soittavat Soundgardenia, joten paikallisten opiskelijoiden musiikkimaku on ainakin parempi kuin mitä muistan kuulleeni kotipuolen opiskelijabileissä.