torstaina, marraskuuta 02, 2006

Suite 200

Huomasin juuri että sen (sisällöltään) paremman journal-artikkelini kustantajan katu-osoite kuuluu seuraavasti: 701 East Chocolate Avenue.

Kaikki muu seuraakin tästä.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Onneksi olkoon - jos siis ymmärsin oikein... Pistä nyt tänne meillekin jonkinlaista vinkkiä siitä, mitä on tullut tuherrettua.

12:02 ip.  
Blogger erityistutkija said...

Tossa ole muusta kysymys kuin siitä että sen paremman zuurnal-paperin (vuodelta 2003) julkaisijan osoite on "suklaakatu". Se tuntui jotenkin... asiaankuuluvalta.

Suklaapaperi (omena/appelsiinipaperin upgreidattu versio) tuli mieleen kun juuri arvostelin yhden paperin (ja suosittelin hylkäämistä) ICSEen. Paperin kantavana esimerkkinä oli sekvenssikaavion muuntaminen luokkakaavioksi ja tuloksen yhdistäminen alkuperäiseen kaavioon. Aloin sitten etsimään jotain paperiamme johon iskeä viitteen (muiden puuttuvien related research -vinkkien väliin), mutta tajusin, että perkele kaikki ne paperit (väittäriä myöten, totta kai) ovat niin julmetun korkealla abstraktiotasolla ettei niihin voi oikein viitata.

Mulla olis ollut koko postdoccivuosi aikaa kirjoittaa, mutta perkele menin kirjoittamaan vain tätä blogia. Ahdistaa.

Olis mulla tämän UBC-vuoden jälkeen muutamia ideoita siitä, mihin suuntaan viedä tutkimusta, mutta samalla tuntuu että olis parasta lyödä hanskat tiskiin ja mennä oikeisiin töihin. On se jumalauta kun nyt, puoli vuosikymmentä myöhemmin, alkaa tippumaan kaiken maailman papereita (kyllä, olen törmännyt useampaan) joissa tehdään sitä samaa mitä me teimme vuosituhannen vaihteessa.

Sanoinko jo että ahdistaa?

12:28 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ah - minä kun ajattelin, että olit saanut "suklaata" julkaisijan taholta - siis lähiaikoina. On se hyvä, että muitakin ahdistaa. Vetäisin samantien perseet jos olisi joku huolehtimassa noista kersoista.

7:45 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home