maanantaina, lokakuuta 23, 2006

Eskatologinen saastana

Edesauttaakseni sängystä ylös kömpimistä surffasin ensimmäiselle tv-kanavalle joka näytti jotain uutisohjelman tapaista. Ensimmäisenä käsiteltiin pedofiilit, joita oikein vilisee tietoverkoissa ja MySpace on se pahin saatana. Nimeämättömän asiantuntijan kehittämä tietokonepohjainen profiloija löysi vähintään 700 pedofiilin MySpace-profiilit ja ainakin yksi pedofiili oli saatu kiinni jossain osavaltiossa ja tämä oli myös surffannut internetissä.

Seuraavaksi käsiteltiin brittiläisen tiedemiehen taannoin esittämää sixteenvolts-tyylistä ennustusta jonka mukaan ihmiskunta jakautuu ihmisten liikkuvuuden jatkuvasti lisääntyessä ja seksuaalivalinnan vapautuessa seuraavan vuosisadan kahteen rotuun, joista toiseen kuuluvat ovat "pitkiä, komeita ja älykkäitä" ja toiseen kuuluvat ovat taas "lyhyitä, rumia ja tyhmiä". Kun uutisankkurit vitsailivat tämän olevan tulevaisuudessa tehokas tapa erottaa lyhyet, rumat ja tyhmät liberaalit jo kaukaa, aloin kiinnostumaan tästä hieman erikoisemmasta uutismakasiinista.

Pitkäjännevälisen aasinsillan jälkeen päästiinkin sitten päivän epistolaan eli Erään Toisen Rauhanuskonnon pedofiliseen luonteeseen. Tiesinhän minä erinäisiä nasseblogeja lukeneena sen, että "profeetalla jonka nimen perään täytyy aina lätkäistä artist-formerly-known-as-artist-formerly-known-as-Prince -tyyppinen symboli" oli kymmenvuotias lapsivaimo. Asiantuntija kertoi kuinka Erään Toisen Rauhanuskonnon pyhä kirja on ripattu pääsääntöisesti kuulopuheiden perusteella Raamatusta ja sen päälle on lätkäisty koko joukko "apologeettista materiaalia" jossa rohveetta (kappas, musulmaanit näyttävät Suomessa kirjoittavan sen perään aina SAAS) perustelee kulloisiakin railakkaita tempauksiaan yläkerrasta saaduilla näyillä. Tästä jatkettiin sillä, että maltillisilla uskonnon seuraajilla ei ole mitään mihin tukea maltillisuutensa, koska Toinen Rauhansukonto määrää taistelun jatkuvan kunnes maailma on tosi SAAS.

Synteesinä todettiin, että kaikki mitä pidämme pyhänä (sic) on vaarassa ja ainoa keino on lopettaa velliperseily ja taistella. Tai kuten he totesivat, kaikkien muiden pääuskontojen on noustava yhdessä vastarintaan. Vastarinta määriteltiin sitten tapahtuvan tukemalla Israelin valtiota, omaksumalla uudestaan Raamatun määrittelemät kristilliset arvot ja hyväksymällä Raamattu Jumalalta saaduksi, ihmisen lakien yläpuolella olevaksi auktoriteetiksi. Taidettiin siellä syntipukeiksi länsimaiden heikkoudelle mainita ainakin liberaalit, homot, feministit ja esiaviollinen seksi.

Aika tuhtia ohjelmaa, sano. Tuollainen aamu-TV saa Foxin näyttämään sloganinsa mukaan reilulta ja tasapainoiselta (ilman liberaaleja painotuksia). Ihmettelin aamiaisella mistä ihmeen ohjelmasta oli kysymys ja tieto tuli kuin apteekin hyllyltä: The 700 Club.

Sääli ettei ennen vanhaan ollut riittävän vahvoja psyykelääkkeitä, olisi säästytty monelta profeetalta ja tätä seuraavalta öyhöttävältä massalta. Vaikka kyllä näyttäisi moni nykyäänkin olevan lääkityksen tarpeessa. Mietin, kuinka suuri rooli erinäisten päättävien tahojen eskatologisella maailmankatsomuksella on kaikkeen siihen tuhmurointiin jotka maailmalla harjoitetaan.

Sääli myös, etteivät massat osanneet vielä tuolloin seurata ainoaa oikeaa vapahtajaa ja Luojaa. Ramen.