torstaina, joulukuuta 04, 2008

Kansallismieliset larppaajat ry.

Eiralaisen tohtorin ja sittemmin äänimagneetin kirjallista uraa useamman vuoden lueskelleena olen huvittuneena seurannut kunnallisvaaleja seurannutta perinteisen median kognitiivista dissonanssia seurannutta itkupotkuraivareiden sarjaa. Verkossa tapahtuva kansalaisvaikuttaminen ja kansalaismedia eivät näemmä olekaan hyvä juttu, jos mielipiteet ovat vääriä. Ottamatta kantaa itse asiasisältöön -- Tiedemies kirjoitti tästä, sanoisinko kokkariaanisesta tyylistä, jo oikeastaan kaiken olennaisen -- eiralaisen tohtorin kirjoitukset ansaitsisivat sisältöön liittyviä asiallisia vastineita eikä pelkkiä ad hominem -rimanalituksia.

Kanada saattoi olla pohjoinen Sodoma, eräitä Fox Newsilla öyhönneitä änkyröitä lainatakseni, mutta Kanadasta tarkasteltuna Suomi näyttäytyi hellyyttävän sosialidemokraattisena maana jonka poliittinen spektri koostui yhdestä kovin vasemmalle sijoittuvasta piikistä. Jos siis oletetaan, että jako vasemmisto - oikeisto -akselille on ylipäätään relevantti. Oikeasti se on so last season ja yhtä ysäriä kuin Katariina Ebelingin olkatoppaukset. Mutta onneksi on Kansallinen Liittoneuvosto. Not safe for work or while drinking coffee.

Tätä videota voi sitten katsella erään kahvihuoneen television ruudulta, etenkin kun Rock Band -peli ryövättiin vääryydellä ja viekkaudella kuluneen päivän iltana. Juuri kun opin pelaamaan Musen Hysterian bassokuvion läpi.

Tunnisteet: