maanantaina, marraskuuta 06, 2006

Kuvapotpuri

Ajelin lauantaina pyörällä pitkin edellisyönä kävelemääni reittiä miessukkahousut jalassa. Otin muutaman kuvankin. Kuvat löytyvät streamista, mutta pistetään ne nyt tähän.

View to Hastings Mill Park
Näkymä Hastings Mill Parkin venesatamaan Jericho Beachilta otettuna.

A tanker
Tankkeri odottamassa English Baylla lupaa siirtyä kohti satamaa.

Point Grey road
Toisilla on enemmän kiirus, toisilla vähemmän.


Skyline at sunset
Sininen hetki: osa Vancouverin downtownin silhuetista Spanish Bank:silta päin kuvattuna.

Tiedän kyllä että yksityiskohdat ovat mielenkiintoisempia kuin (epäonnistuneet) postikorttikuvat. Tarkoitus oli mennä kuvaamaan rakennuksia mutta pääsin pyörän selkään vasta neljän jälkeen. Aurinko laskee siinä puoli viiden paikkeilla tätä kirottua talviaikaa.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Näähän on varsin hienoja. Sikäli olit juuri oikeaan aikaan liikkeellä, että valo on mielenkiintoinen.

Ja purjeveneetkin vesillä vielä. Täälläpäin niiden päällä on pressut ja lunta. Paljon.

R.

6:04 ap.  
Blogger erityistutkija said...

Onkos breederi jo Oregonissa? Sääli, ettei rahakirstun vartija antanut fyffeä, olisin nimittäin mielelläni lähtenyt 500km:n road tripille.

Jos haluat, niin voit lähettää vaikka privana matkaraporttia jonka voin julkaista puolestasi vierailevan kirjoittajan ominaisuudessa :-P

9:15 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Oregon tuli ja meni. Ihan hyvä reissu, kutsutuissa puhujissa oli liian höpötupakan indusoimien visioiden lisäksi muutama aika kova esitys. "Verkostoitumisen" kannalta workshop-paperilla ratsastava OOPSLA-turismi on aika tehotonta, mutta funktionaaliprofessori teräsmiesasua mukailevassa lambdamiesasussa oli jo yksin pitkän lentomatkan arvoinen. Kaikkien tietämä Sun Fellow puolestaan putsasi pöydän vaikuttavalla Fortress-esittelyllään. Seuraavan avaruusturistin puheenvuoron onnistuin valitettavasti missaamaan.

Sääli, ettet päässyt paikalle, vaikkakin tolkuttoman jet lagin vuoksi olisin todennäköisesti ollut keskimääräistä väsähtäneempää juopotteluseuraa.

R.

6:43 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home