torstaina, syyskuuta 22, 2005

Hylkyrannikko

Kävin toistamiseen astangajoogaamassa. Paremmista alkuvalmisteluista huolimatta tämä järjestyksessä toinenkaan suoritus ei ollut erityisen onnistunut. Jos oli aikoinaan ninjan leikkiminen vaikeaa, niin kylläpä tämä ruhon väänteleminen epäinhimillisiin asentoihin englanninkielisten selitysten opastamana on myös osoittautunut vähintäänkin hankalaksi. Lisäksi harjoitteet tehdään paikallisessa dojossa tatamin päällä, mikä tekee tasapainoliikkeistä entistä vaikeampia. Jos jotain hyvää pitää hakemalla hakea, niin SRC:n järjestämä kurssi keskittyy puhtaasti liikunnallisiin aspekteihin ja kaikenlaiset intiaanisuolat ja lootusjalkaisen gurun ylistysmantrat on jätetty Commercial Driven joogasaleille. Vaikka joogaohjaajan vartalonkäyttökyky onkin odotetun vaikuttavaa, jotenkin kynttilöiden ja suitsukkeiden puuttuminen ja ylipäätään hihhuloinnin poissaolo tekee tästä paljon enemmän liikunnallista. Valitettavasti.

Koska ohjaava professorini ilmeistyy töihin vasta huomenna, päätin lähteä jalan tarkistamaan läheistä rantaa. Wreck Beach on samalla Vancouverin ainoa nudistiranta. Itsellseni selvisi nopeasti, ettei rannan nimi suinkaan viittaa haaksirikkoisiin laivoihin. Muistin samalla, miksi on keskimäärin ihan mukavaa että ihmiset kätkevät häpynsä puolukanvarvulla. Halosen 40€:n Taffelin huulimallikengillä kävely kuulalaakerikivillä kävi nopeasti kivuliaaksi, kunnes huomasin puskassa vilahtavan culo blacon ja tajusin kävelleeni kymmenen metriä varsinaisen polun ulkopuolella. Doh.

Ulkona alkaa olemaan niin kylmä etteivät kädet toimi. Pakollisen keskioluen jälkeen onnistuin bongaamaan kaksi ja puoli uutta maapistettä. Varsinaiset uudet maat olivat Bulgaria ja Trinidad&Tobaco. Lisäksi tapasin kanadalaisen Kevinin joka esitteli itsensä St. John'sin viralliseksi homoksi ja ilmoitti olevansa vähintään puolen maapisteen arvoinen. Westendissä on kuulemma todella kuuma cowboy-teemalla varustettu klubi josta löytyy hyvä s&m-tyrmä.

Ohessa vielä suhteellisen huonolaatuisia kuvia joita otin kävelymatkani aikana. Pitäisiköhän sitä opetella käyttämään sitä kameraa? Optisen etsimen puuttuminen vaikeuttaa kummasti elämää auringon paistaessa suoraan kohti kameraa.


Pacific Spirit Regional Park


Wreck Beachin nudistiranta


Vancouver Westend English Bayn ylitse katsottuna


Yliopiston tyontekijan perusasunto Chancellor Blv:lla.


Yliopiston opiskelijan perusasunto Westbrook Mall:illa