lauantaina, marraskuuta 05, 2005

00011111

Kiitoksia sille harvalukuiselle joukolle joka muisti lähettää psykedeelisiä onnitteluviestejä kuunarini vääjäämättömän happamisen johdosta. Täällä puolella valtamerta sain odottamattomasti peräti (2^5-1)-lahjuksenkin: värikkäät bokserit. Kuulemma minun värivalikoimani on turhan rajoittunut.

Kohtuuttoman säätämisen jälkeen vuokrasin viimein järjettömän kokoisen pickupin. Ja mitä minä tein tällä pickupilla perjantaina? Laitoin tietenkin lippalakin päähäni ja ajoin neiti ilmastotieteilijän kanssa Ikeaan. Syömään ruotsalaisia lihapullia ja ostamaan sisustustekstiilejä. Siinä se aika kuluu, ja ihan rattoisasti kuluikin.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Onnee.

Kai kyseessä oli se kuuluisa Ipa-lippis.

VV

1:03 ap.  
Blogger erityistutkija said...

Kyllä. Ipa-lippikseni, jonka ostin vahingossa karmeassa kankkusessa Hulluilta Päiviltä ja jota en sen koommin kertaakaan laittanut päähäni Suomessa ollessani. Voin ylpeänä todeta, että muutettuani Wankoveriin olen kantanut Ipa-lippistä päässäni lähes päivittäin: aina kun menen SRC:n salille piinaamaan lihaani, pukeudun tyylikkääseen tuulipukuuni ja Ipa-lippikseen. Ja totta kai myös ajaessani törkeän kokoista pickuppiani tämän viikonlopun ajan.

5:58 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Voisit kuvauttaa itsesi the Lippis päässä pickupin ratissa ja lähettää kuvan meille. Pliide. Me pantais kuva seinälle ja palvottais sitä.

VV

2:10 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home