tiistaina, tammikuuta 10, 2006

Poll? Ack!

Erityistutkija on siirtänyt kaljaasinsa takaisin Vancouveriin hypersosiaalisen ja intensiivisen kotimaanmatkailun jälkeen. Nopeasti kännykästä vilkaisten saldokseni tuli neljä kaupunkia ja 40 ihmistä, joiden lisäksi epäihmisistä sellaiset seitsemän lasta, sekä 15 kolleegaa yliopistolla ja sen ulkopuolella. Paljon mielenkiintoisia keskusteluita, paljon pohdittavaa ja paljon myös sitä samaa vanhaa. Kärvistely Suomeen menemisestä muuttui kärvistelyksi Kanadaan palaamisesta, vaan jälkimmäinen loppui yhtä nopeasti tänne saavuttuani kuin edellinen Suomeen päästyäni. Kohtuullisesti olen näemmä tänne siis kotiutunut. Tarkempaa tarinointia yhteenvedon muodossa luvassa myöhemmin. Nyt tuskailen alkavan jetlagin kanssa ja yritän pitää itseni pystyssä vielä muutaman tunnin.

Saamastani palautteesta päätellen lukijakuntani on aavistuksen laajempi kuin kuvittelin, joskin samalla paljon satunnaisempaa. Koska suomen kieltä en pääse muuten harjoittamaan, kiitos kuuluu kaikille tätä projektia tukeville. Uuden vuoden kunniaksi lupaan yrittää parantaa päivitysten laatua, mutta kuinka hyvin tämä onnistuu jää nähtäväksi. Toivoisin itseni vuoksi, että työt alkaisivat haittamaan hieman aiempaa enemmän harrastuksiani. Se, pitäisikö kirjoituksissani keskittyä ruotimaan Kanadan ihmemaata, ohjelmistotuotannon tutkimusta, hassuja arjen sattumuksia, Tärkeitä Asioita vai vain erityistutkijan hiustenleikkuuta, on sitten toinen kysymys.

Vappua odotellessa.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

No jaa, kyllä täällä Vancouverissa Suomen kieltä pääsee harjoittamaan. Nimim. Kolme vuotta täällä asunut ja ensi maanantaina kohti Suomea palaten.

Koneella ja Nokialla on täällä toimistoja ja tämän puitteissa täällä on aika monta suomalaista expat yms. reissulla.

Ei ihan ruuhkaksi asti ollut suomen kunniakonsulaatissa ennakkoäänestäjiä West Georgian ja Buten kulmassa, mutta kyllä täältä kaljaseuraa uskoisin irtoavan mikäli Suomea haluaa harjoittaa :-).

12:14 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home