keskiviikkona, tammikuuta 03, 2007

Pohjoinen Hollywood

Tässä semianomyymin autobiografisessa verkkojulkaisussa käsiteltiin aiemmin Battlestar Galactican uudemman version addiktiivista vaikutusta. Mikä jäi kuitenkin täysin vaille huomiota on se, että koko sarjahan on kuvattu -- niin, täällä Vancouverissa.

Olen uskomattoman puusilmäinen. Esimerkiksi tuossa kuvassahan näkyy Vancouverin pääkirjasto, minkä luulisi hieman hitaammankin kaupunkilaisen bonganneen sarjasta. Yritän uskotella itselleni että näin episodin, josta tuo nimenomainen kuva on otettu, ennen tänne tuloani. Mutta se kun ei riitä. IMDB:n mukaan sarjaa on kuvattu tuntemistani paikoista myös Vancouverin taidemuseossa. Ja Caprican taistelukohtauksia on kuvattu Lynn Canyonissa jossa kävin itsekin tetsaamassa Ilmastotieteilijän kanssa aikoinaan. Ja Orpheumissa jossa kävin katsomassa Primusta. Ja UBC:n kampuksella jossa vetelehdin päivästä toiseen. Ja Chan Centressä jossa kävin katsomassa mm. Couplandin näytelmää. Ja kaiken kruunaa lähipubini Koerner's, jossa olen istunut ryystämässä ravitsevaa keskiolutta kerran jos toisenkin. Huvittavaa kyllä, kuvauspaikoista ainoa, jonka olen tunnistanut televisiosta, on juuri tuo Koerner'sin tasanne, mutta kyseessä oli jonkun pankin mainos.

Nyt kun olen puolivallaton poikamies, voisin kenties yrittää vierailla Vancouver Film Studios:illa ja katsoa josko ne päästäisivät turistit tutustumaan sarjan setteihin.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Oooh - we're not worth it.

R.

12:35 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home