lauantaina, joulukuuta 23, 2006

Toivotus

Tein aiemmin linkitettyjen ohjeiden perusteella treffikakun (date cake), virittelin kokeeksi muutamia joulutorttuja (ihan kaupan taikinalla) ja tein glögiä. Kakusta tuli ihan hyvä, tortuista lähinnä surkuhupaisia ja glögistä niin makeaa että pää räjähtää -- resepti oli selvästikin tehty kanadalaiseen makuun. Lähden tästä kiusaamaan itseäni Verón nyyttäreille kakun ja glögiainesten kanssa. Kassissa on terästeeksi Finlandiaa, kun sitä ne paikallisessa alkossa tarjoilivat. Täytyy myöntää että notkuttuani salilla pari tuntia (ylimääräinen tunti kului puhtaasti jalkoja pelastettaessa), Finlandia ei ole kaikkein paras palautusjuoma. Meinasi porautua pytystä läpi. Piti kuitenkin maistaa, ihan niin kuin en tietäisi miltä se maistuu. Pitää taas leikkiä niin isänmaallista, vaikka vieressä olisi ollut paljon parempaa venäläistä laatua. Eiköhän tuo glögiin kuitenkin kelvanne.

En ehdi lähettämään edes sähköposteja, joten tehdään nyt tällainen broadcast: Hyvää ja rauhallista joulua itse kullekin säädylle, niin tutuille kuin tuntemattomille!

Älkää oksentako kuusen päälle tai ajako siippanne kirveen kanssa lumeen.

4 Comments:

Blogger /mek said...

Toi on ihan sama kuin leijonalippis; Suomessa en ikinä moista päähäni laittaisi, muualla asuessa se on jotenkin hieno juttu. Samalla tavalla pitää tuliaisiksi viedä aina Finlandiaa vaikka ruottalaiset tahi venäläiset on parempia ja täällä jopa halvempia.

Vaan joulua Puistoonkin.

9:38 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kiitos ja hyvää joulua myös sinnne.

VV

ps. Ei täällä ole lunta johon ketään voisi ajaa.

1:27 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Hyvää joulua täältäkin. Hanget surkeat nietokset, tosiaan. On tossa viheriöivällä nurmikolla jotain parin millin rääpettä siellä täällä ikäänkuin korostamassa pointtia.

R.

2:43 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Tänään tuli jo pakkasta, mutta lunta ei tosiaan ole muuta kuin sormustellinen tuossa ojan pohjalla. Hyvät joulut sinne kuitennii! :)

-J-

2:21 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home