sunnuntaina, helmikuuta 18, 2007

Kaukosuhde

Täällä on julistettu moneen otteeseen kuinka optiot ja saavuttamattomat ideaalit ovat kätevämpiä kuin ikävän epätäydelliseksi usein osoittautuva todellisuus. Lakitieteilijä, tämä kävelevä esimerkki siitä että Ivy League -huippuyliopistot eivät takaa miesmakua, alkoi kartoittamaan kesäkouluja Suomessa. Perinteiset sukupuoliroolit tuntuvat ugreihin tottuneena poikasena hieman vierailta, mutta hänen kanssaan oli hyvä olla. Veroa kohtaan tuntemani järjen sammuttavan himon ja jatkuvan varpaillaanolon sijaan (tai lisäksi) oli hienoa tuntea olonsa turvalliseksi. Eilisiltaisen Doris-kokemuksen jälkeen kaukosuhteeseen ryhtyminen alkaa tuntumaan mitä suurimmalta viisaudelta. Elämä kun on kärsimystä, kärsimys johtuu halusta ja halun poistaminen poistaa kärsimyksen; parasta mitä voisi tapahtua olisi täydellinen vehtaamisesta luopuminen.

PS. Joku lukee tätä tekstiä edelleen UBC:lta käsin. Jos osaat suomen kieltä, erinomaista! Jos et, olet varmastikin joku entisistä tai nykyisistä asuintovereistani, tai sitten mici. Joka tapauksessa, kiitän esi-isiämme ja Mikael Agricolaa koukeroisesta kielestämme jota suurin osa verkosta löytyvistä kääntökoneista ei hanskaa lainkaan.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Nätti tyttö. Tuo se nyt ihmeessä tänne susirajan tuntumaan, tutustumaan tähän puoleen itsestäsi, äläkä jätä kaukosuhteen toiseksi ääripääksi. Tai ainakin kannattaa kokeilla. :)

-J-

12:31 ip.  
Blogger erityistutkija said...

Toisin kuin (yleensä) Suomessa, nuo opiskelijat tekevät töitä opintojensa eteen ja paljon. Ne kun sekä maksavat niistä opinnoistaan, että kilpailevat toisiaan vastaan. Tietenkin palkinnoksi tulevaisuudessa odotettavat työllistymisnäkymät ja palkka maksavat panostuksen takaisin moninkertaisesti. En suosittele lakitietelijällekään Suomeen saapumista.

Sen sijaan jos saan sen Eurooppaan kesäksi, voisin mennä laskettelemaan suvun Sveitsissä omistamalle alppihuvilalle :-)

6:03 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home