perjantaina, helmikuuta 09, 2007

Kalsarit lavalle

Tuossa sängyllä lojuisi kasa vaatteita ja tyhjä matkalaukku. Jos yhden laukun saisi pakattua valmiiksi, ja syntyisi kuva siitä kuinka paljon ylimääräistä roinaa haaviin on päässyt tarttumaan, mutta ei.

Vancouverilaisittain sushilounas lakitieteilijän kanssa, leikimme pariskuntaa ja leikkiminen sujuu surullisen hyvin. En muistanut että yhdessäolo voisi olla leppoisaa ja turvallista, muutakin kuin ainaista taistelua. Vaan leppoisuuden kääntöpuolena on aina vaaninut nopea kyllästyminen. Mitenkähän olisi nykyään.

Jätän lakitieteilijän ja näen Elisen viimeistä kertaa kampuskahvilassa. Meillä on hauskaa. Saan lahjaksi ison mustavalkovalokuvan kahdesta toisiinsa kietoutuneesta puusta. Toisella puolella todetaan
I think a visitor like you deserves a going away gift to remind him of the impact he has had on a place! Don't forget the beautiful coast of freedom, great friends, hairy legs and bruised bums. Keep learning to want to want that which you already have. Love, E.
Minua naurattaa: hän ajoi säärensä (joita kutsui termillä bushy) sunnuntaisia treffejämme varten ja on palellut siitä lähtien. Kutsun häntä jetiksi ja hipiksi, ja hän kutsuu minua likaiseksi vanhaksi mieheksi (ja takapuoleni ruhjeita brutaaleiksi).

Aiemmin mainittu alakerran laulaja esiintyy parin tunnin kuluttua Chan Centressä, La Bohème -oopperassa. Brent ei täytä oopperalaulajan ulkoisia kriteereitä: 170-senttinen Olli Keskisen, 15 vuotta nuoremman Vertaisvoimailijan ja skeittarin sekoitus josta lähtee ääntä kuin pienestä kylästä. Olemme varanneet joukon alushousuja lavalle heitettäväksi. Olen varma että ne päätyvät edessä istuvien katsojien päälle tai teatterimonttuun.

Eksoottinen Intian-setä nousee huomenna Seattlesta takaisin Vancouveriin potkimaan erityistutkijan pois mantereelta.

Kuten todettu, materiaalia on kerätty vimmaisesti niin että raportointi on jäänyt vähemmälle. Katsotaan millainen torrent on luvassa ennen kuin lihava nainen laulaa.