sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

Uusilon naapurissa

Varastetulla kaistalla on kiva ratsastaa, vaikkei työmaan VPN-autentikointi toimikaan. Suomeen jääminen muuttui astetta konkreettisemmaksi kun rojut on muutettu taas omaan, joskin vuokrattuun asuntoon. Ortodoksikirkon vieressä on kiva pönöttää liki satavuotiaassa talossa. Oma saunakin on, ensimmäistä kertaa. Asunto on pieni, mutta rojuakin on käsittämättömän vähän. Muuttaminen on viheliäistä mutta tällä kertaa operaatio sujui muutamassa tunnissa ja siihen riitti yksi kynäniskainen erityistutkija ja yksi tyylikkäällä "Kiitos 1939-1945"-tatuoinnilla varustettu diplomi-insinööri.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Onnea uuteen kotiin! Sänkykoroke on kyllä aika irstas.

Meikäläisenkin, kera lisukkeiden, sijainti muuttuu sitten lauantaina n. 25km. Muutoksen suuntavektorin pääkomponentti markkeeraa itää.

R.

11:00 ap.  
Blogger Tiedemies said...

Ketähän siinä kiitetään, kun sotakin Suomessa loppui 1944...

12:28 ap.  
Blogger erityistutkija said...

Höpsis, käytiinhän siinä vielä erillisrähinä lapinpolttajien kanssa. :-) Tästä yksityiskohdasta tuli tietenkin diplomi-insinöörille huomautettua muutaman kerran, mutta tämä on kohtuullisella huumorintajulla varustettu veikko.

Muuttotavaroista tippui sisäpihalle venäläiseltä torilta ostettu Lenin-patsas jonka arvostelevan katseen alla edellisen Puutarhakadun asunnon kylpyhuonetoimitukset suoritettiin. Diplomi-insinööri mainitsi, että hänen Pankinjohtaja-isällään on lukuisia Mannerheim-patsaita omassa kartanossaan.

6:09 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home