torstaina, maaliskuuta 22, 2007

Päivitys tieteen sisäoppilaitoksesta

Sadan hengen tietotekniikkakonferenssi, ei langatonta nettiä ja peräti oikein kaksi kolme nettikaapelia tarjolla. Hotelli on puolestaan rakennustyömaa jonka pääovi on vedetty vanereilla umpeen, jossa jaetaan respassa asukeille korvatulpat ja jossa ei niinikään ole verkkoyhteyttä.

Totta kai otin mukaan uuden tietokoneen jonka langaton yhteys ei toimi muutenkaan.

Jos takanani ei olisi hillitöntä jonoa yhteyttäni kyttääviä tieteentekijöitä, voisin kirjoittaa pidemmän kuvauksen siitä miltä tämä Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen eli kaiketi Hollannin Kuninkaallisen Tiedeakatemia maistuu.

Esitelmä on pidetty. Tein sen neljän kaljan jälkeen, kolmessa tunnissa puoltayötä viistäen. Panos/tuottosuhde on taloudellinen.

Täällä on kevät pitkällä, kaupunki on yhtä hieno kuin edelliselläkin kerralla ja kaltaisellani rakkauden tohtorilla tekee vaikeaa keskittyä tieteeseen kun kaduilla viilettää toinen toistaan kiinnostavamman näköisiä neitejä polkupyörillään. Hoikkuus, hameet ja pitkät saappaat näyttävät olevan muotia. Täällä tosin sadan osallistujan joukossa on noin 98 miestä.

Nyt minut ajetaan ulos.