torstaina, toukokuuta 31, 2007

Typeräseppo

Piti tänäänkin esitellä Andrélle PhD:täni. Sitten lähden kohti kotia, lukkokengät polkimilla, reteästi ohittaen ihmisiä oikealta ja vasemmalta voimani tunnossa. Tuulanhovin kohdalla kevennän hiilikuituhaarukkaani pienenpienen rotvallin kohdalla, mutta takapyörä ottaa sellaisen täpin että kumi puhkesi. Onneksi sijoitin parempiin lukkokenkiin ja pyörään, sillä halvemmilla varusteilla pyörän siirtäminen takaisin laitokselle ja työhuoneeseeni olisi voinut olla paljon raskaampaa.

Huominen etätyöpäivä on peruttu. Perkele.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Höh. Sinulla on siis kapeilla katuslickseillä varustettu semihybridi, mutta et ole varautunut rengasrikkoihin? Itse pyrin pitämään kaikilla nykyistä puolentoista kilsan työmatkaani pidemmillä matkoilla mukana seuraavat varusteet:

1. Rengasraudat, 2 kpl.
2. Sopiva varasisäkumi.
3. Kompakti pumppu.

Jos haluaa konstailla, voi pakata matkaan vielä jotkut ohuet työskentelyhansikkaat, etteivät kädet likaannu sysimustiksi korjauspuuhissa.

Em. varusteilla rengasrikosta toipuminen kestää n. 5-10 minuuttia kenttäolosuhteissa. Ekohenkiset tahi muuten säästäväiset eivät suinkaan heitä rikkoutunutta sisäkumia roskiin, vaan paikkaavat sen kotona paremmalla ajalla ja kierrättävät uudeksi varakappaleeksi. Kadunvarressa on mielestäni turha ruveta paikkojen ja liiman kanssa läträämään, ei se varasisäkumi niin paljon paikkarasiaa enempää paina.

R.

10:57 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home