keskiviikkona, toukokuuta 30, 2007

Tulevaisuus pintautuu

Kerrankin scifi-leffoista tuttu teknologia voi mahdollisesti siirtyä jossain vaiheessa myös konkreettisesti kuluttajan pöydälle. Näin tästä Microsoftin Surface:ksi nimetystä uudesta kosketusnäytöllä toimivasta uusintuitiivisesta käyttöliittymästä demon joskus toista vuotta sitten jossain netin perukoilta löytyneestä videopätkästä, Tibi toki ilmoitti halveksuvasti nähneensä prototyyppejä tämän kaltaisesta järjestelmästä jo kuusi vuotta sitten. Nyt ne kuitenkin uhoavat että hilavitkutin olisi ns. lähimmän jälleenmyyjän varastossa tänä syksynä, joten ehkä laitteen hintaa on saatu painettua protosta kermankuorintatasolle.

Olen enemmän kuin hieman skeptinen, mutta on se ainakin mainoksissa perhanan hienon näköinen. Kun vielä perusveppisovelluksista saataisiin Surface-versio, ehkä myös uushervantalaisessa tietojenkäsittelyhuoneessa voitaisiin yrittää uudelleen teknoperheenä lukea aamun lehdet digitaalisesti ilman kiusallisia sellulevyjä.

Tässä: http://www.microsoft.com/surface/ ja http://www.popularmechanics.com/technology/industry/4217348.html

Tunnisteet:

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Toivottavasti Pintojen hinnat asettuvat nopeasti siedettävälle tasolle, ja niitä saa aamiaispöytäkoossa. Meikäläinen voisi ehkä maksaa sellaisesta parin taulutelkkarin tai noin neljän tohtorinhatun hinnan, olisi se sen verran viksu vekotin.

R.

12:12 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Siitä vaan lääppimään ikkunaa Helsinkiin: http://citywall.org

5:15 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home