lauantaina, toukokuuta 26, 2007

Raikkaus

On aika hedelmäinen olo ja se ei liity millään lailla paratiisin makeimpiin nektariineihin vaan ehkä taskumatilliseen Hennessyn Paradisia, rasialliseen hienostuneimpia Pianon pikkusikareita, erittäin lukuisiin alkoholiannoksiin ja kello kuuteen asti aamulla jatkuneeseen jatkumiseen.

Pönötyksen häntää voinee tänäänkin vielä ajaa takaa epsanjankirstin, teollisuuslantion ja special guest starin emcee jalopeuran kanssa. Itse pönötys oli kuitenkin aivan halvatun hauska tilaisuus ja paljon mainostettu investoinnin määrä oli ihan kohdallaan.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Onnea vaan kaikille tasapuolisesti. En kuitenkaan pysty mitenkään uskomaan, että mitkään parin päivän pönötykset olisivat yli 1000 euron väärtit perhekunnalta.

R.

11:01 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ihan vaan vinkiksi jäsen Ärrälle, että se 500 euroa illassa menee toisinaan jo ihan yhdeltäkin hengeltä - ja vielä ihan ilman erityisesti järjestettyä pönötystäkin. Tai no - pönötykseksihän sekin sitten väkisinkin menee. Eilen pääsi sentään onneksi vähän vähemmällä ...

12:10 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kiitos, ja el corazon grande myös täältä kaikille mukana olleille! Pönötys oli kerrassaan oivallista hyvässä seurassa. Oli hyvinkin kaiken vaivan ja kustannuksen väärtiä.

Harvoin sitä kykenee pitämään hyvää biletystä päällä kolmea iltaa putkeen. Ruuat olivat hyviä, juomat ajoittain jopa paratiisimaisia ja vielä lauantainakin lähti hyvin humppa käsistä.

Erityiskiitos special guest star MC jp:lle El Dorado 21:stä.

12:16 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Omasta itsestähän se on kiinni miten hauskaa on. Jos päättää, että pönötys on tyhmää, niin tottakai se silloin tuntuu tyhmältä ja rahanhukalta. Ei sitä silti kannata muiden hauskuutta epäillä. Me muut päätettiin, että meillä on kivaa, ja meillähän oli koko rahan edestä.

Mulla on täällä kopissa muuten erään kolmannekseen kutistuneen suomalaisen IT-unelman kauppakirjoja ja muita lippuja allekirjoitettuina valmiina haettaviksi.

VV

12:14 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Toki hauskuus on henkilökohtainen asia ja puhuinkin vain omasta puolestani. Varmasti minullakin olisi ollut pönötyksissä ihan hauskaa, mutta vaakakupissa painoivat kuitenkin enemmän a) kohtuuttomana pitämäni kokonaishinta (kun ottaa huomioon sen, ettei minulla teollisuusloikkarina varmaankaan ole jatkossa käyttöä sen paremmin hatulle kuin frakillekaan ja sen, että daamillekin olisi jouduttu hankkimaan ainakin yksi asukokonaisuus ihan kyseisiä juhlia varten) ja b) kolmelle päivälle levittäytyvien juhlinkien aiheuttamat käytännön hankaluudet pienten lasten kanssa.

Siispä harmittaa toisaalta, etten ollut mukana pönöttämässä, mutta toisaalta mieltä lämmittää ajatus säästyneistä varoista.

R.

10:33 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home