lauantaina, maaliskuuta 15, 2008

Luokkapetturi

Ostin Tuomiokirkonkadun laukkuliikkeestä jonka nimeä kukaan ei koskaan muista ruskeat äveriään näköiset sormikkaat sekä lompakon. Petin kaikki, sillä lompakko ei ole genuiininnahkainen Buxton. Reijonen kertoi että liike tilasi joukon nahkalompakoita näytteeksi Intiasta ja niissä sattui lukemaan "Buxton". Pohjanmaalla joku piti merkistä niin paljon, että siitä eteenpäin kaikki tehtaalta tilatut tuotteet on brändätty aidoiksi buxtoneiksi.

Sain palautetta länsirannikolta. Palautteen mukaan blogi on muuttunut niin kämäiseksi ettei sitä lue Erkkikään. Totta joka sana, mikä johtuu siitä että tämän kirjoittaja on tyhmä ja huono. Palautteen antajalla on kuitenkin kahdesta kiinalaisesta merkistä koottu tatuointi joka tekee hänestä pysyvästi turkulaisen.

En tiedä pitäisikö kirjoittaa tisseistä vai teknologiastrategioista. Teknologiastrategioista kirjoittaminen olisi oiva tapa havaita kuinka pintapuolisesti tiedän mistään mitään, mutta tissit on hienommat. Tissit.

Tämä oli todennäköisesti huonoin ja turhin kirjoitukseni koskaan. Se johtuu osittain siitä, että kävin bodypumpissa. Pumpissa oli laskujeni mukaan tasan 30 naista ja kolme miestä. Aknesta kärsivällä oli samanlaiset kengät kuin minulla ja se toinen latoi kauheat painot tankoon mutta ei tehnyt yhtään puhdasta eikä hidasta toistoa. Vetäjä huusi kuin teini-ikäistä ninjakilpikonnaa leikkivä aliupseeri. Kun aloin nauramaan ääneen, bodari alkoi vittuilemaan tangossani olevista naisten painoista. Vittuilu oli minulle oikein ja huvitti siksi entistä enemmän, vaikka koko harjoitus oli pelkkää murhaa.

Tissit.

Tunnisteet: ,