tiistaina, lokakuuta 11, 2005

Poikien välisestä ystävyydestä



Kun kuulemma tämä pl0kkaus on liian ulkokohtaista, niin tehdään sitten säännön vahvistava poikkeus. Samalla kun itse lomailen täällä viktoriaanisessa provinssissa, hiihtopummin piparinmetsästyskausi on jatkunut perinteitä kunnioittaen Tampereella. Ihmisansa viritti kanteleestaan valituslauluja menon kuivuudesta, mutta heti kun oli makea myrkky valutettu korviin ja haaste töräytetty metsästystorveen, muuttui aavikko maidon ja hunajan maaksi, ja umpihankihiihtäjä ilmoitti ryöstökalastaneensa raamatullisessa mielessä tuntemattoman turskan.

Saatana, tätäkö se sitten on se miesten välinen lojaalisuus? Ansoittaminen viktoriaanisessa provinssissa ei ole helppoa, sano, eikä paikallinen jalokala ui verkkoon yhtä hanakasti kuin suomalainen salakka. Annan pöyhistelyn valua kuin vesi hanhen selästä. Ei ole brändin rakentaminen ja alituinen viekastelu mitenkään ilmaista. Toiveikkaasti kolminkertaistan cornflakes ja Homo Milk -annokseni, ja omistan vetreän varteni korkeampia päämääriä varten. Vellokaa te vain lihan himoissanne, te huorintekijät, minä säästän itseäni jotta saan olla Kristuksen morsian.

Ensirakastaja kuittaa ja siirtyy takaisin mallifragmenttien välisten implisiittisten suhteiden kiehtovaan maailmaan. Pitäkää tunkkinne.