lauantaina, kesäkuuta 24, 2006

Johannes Kastaja

Tämän on täytyy olla hiljaisin juhannus koskaan. Mieleeni muistuu viime vuoden juhannus, argentiinalainen vieras, Elfsjön mökki, läskinen Justas ja muuta huippuutta.

Veró painui Quebeciin matkallaan Etiopiaan. Itse tein 50 minuutin juoksulenkin ja väistelin ranskaa puhuvia humalaisia nuorukaisia. Luulin heitä ensin vaihto-opiskelijoiksi, kunnes näin Quebecin lipun. Johannes Kastajan päivä on näemmä samalla Quebecin kansallispäivä. Menin eksoottisen Intian-sedän kanssa juomaan pari keskiolutta ja pelaamaan biljardia Koerner'siin. Paikalla oli lähinnä Maailman Rauhanfoorumiin osallistujia. Maailmaa parannetaan näemmä myös Collegen tiloissa.

Ai niin: hyvää juhannusta!

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kiitos! Juhannus olikin touhukkain sitten pitkään aikaan: savusaunaa, salaattia, silliä, siikliä, sikaa, swingiä, salsaa, salko, seppeleitä sekä sex bomb (oktoberfesthits).

*pauks* *pauks*

12:52 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ja koska en saanut vielä tarpeekseni juhannusintoilusta, niin kehun myös erinomaisen onnistuneita juhannustansseja. Onnistumisen keskeisin avaintekijä on tietysti hyvä seura, mutta seuraavat perinteistä poikkeamiset havaitiin myös miellyttäviksi:

(1) Jätetään tango, valssi ja humppa kokonaan soittamatta ja tilalle reggaeton ja bachata. Kummankin liikekieli on hieman kotimaisia klassikoita eläväisempää ja ainakin omasta mielestäni ne sekä tuntuvat että näyttävät paremmilta.

(2) Jätetään Koskenkorva ja Suomi-viina kokonaan ostamatta. Korvaavana tuotteena El Dorado 15 y.o. (raakana) ja liekitetty Sambuca kahvinpavuilla.

3:50 ap.  
Blogger erityistutkija said...

Reggaeton? Bachata? Juhannusalko?! Hyvä Jumala!

3:45 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home