maanantaina, kesäkuuta 12, 2006

Johdatus kanadalaisiin vartalontyyppeihin

Naispuolinen tuttavani laittoi ilmoituksen paikalliseen deittinettiin. Ei ole mitenkään yllättävää, että paikallisia deittinettejä näyttäisi löytyvän Suomea enemmän. Nettideittailuun liittyvä stigma tuntuu olevan kuitenkin suurempi kuin kotimaassa, vaikka ilmoitusten määrästä päätellen kysyntää ja tarjontaa tuntuisi riittävän.

Olen antanut eurooppalaisten naisystävieni kertoa itselleni, että täällä vaatteiden koot olisivat kohdanneet jonkinlaisen inflaation, ts. keskikokoinen vaate Kanadassa tarkoittaisi todellisuudessa jotain aivan muuta kuin keskikokoinen vaate vaikkapa Italiassa. Mene ja tiedä. Toisaalta olen kuullut, että Kauko-Aasiassa ja etenkin Japanissa koot menisivät puolestaan toisin päin. Japanilainen koko X < eurooppalainen koko X < kanadalainen koko X.

Synteesinä deittineteistä ja vaatteiden koosta: deitti-ilmoituksen laatijan näkemys omasta vartalotyypistään sen ollessa keskikokoinen, urheilullinen ja rehevä. Koskahan tähän päästään Suomessa? Kanadan etelänaapurissa hankitaan jo rutiininomaisesti erityisvalmisteisia ambulansseja isokokoisempien (yli 300 paunaa) asiakkaiden kuljetukseen.

Sietäisin selkääni sekä ihmisten kiusaamisesta huonoilla blogimerkinnöillä, ihmisten kiusaamisesta ulkonäköseikkojen vuoksi, että ihmisten kiusaamisesta käsittämättömän huonoilla photoshop-taidoillani. Anteeks.