keskiviikkona, elokuuta 23, 2006

Keski-ikä

Kolme anekdoottia jotka uskoakseni kertovat jotain nurkan takana lymyävästä keski-iästä. Menet viikonlopuksi mökkeilemään mukanasi neljä oluttölkkiä, joista juot hampaat irvessä yhden lauantaina kello kymmeneltä ennen nukkumaan menoa ja tuot suosiolla loput takaisin. Johdatuskurssien alkaessa yliopiston kampusalueella pyörivät parikymppiset nuoret naiset näyttävät eksyneiltä lapsilta ja herättävät sinussa enemmän lempeää myötätuntoa kuin lempimiseen liittyviä irstaita ajatuksia. Supermarketin lihatiskillä tuurannut nuori mies ei osaa viipaloida eikä pakata prosciuttoasi oikein ja se kismittää vielä kotimatkallakin.

6 Comments:

Blogger Tiedemies said...

Kaksi kolmesta. Enkä edes syö prosciuttoa.

S'ongauheeta!

9:45 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kolme kolmesta. Testaa myös tämä: onko kaapissasi kolmea - neljää erisorttista gourmetsuolaa?

12:24 ap.  
Blogger erityistutkija said...

Mulla oli kotona useampi hyllyllinen mausteita, taisi löytyä kaikki mitä lähimarketista sai ja sitten vielä omia sekoituksia. Pari kenkälaatikollista niitä tuli muuttokuormaan, josta sitten heivasin suurimman osan roskiin ja muutamat eksoottisimmat/tuoreimmat c/o-osoitteeseen isäukolle ennen rapakon taakse muuttoa. Täällä kaapista löytyy ainoastaan mustapippurimylly ja soijapullo.

Se prosciutto kaivelee vieläkin: viipaleet ovat ainakin parin millin paksuisia ja lyöty yhteen läjään.

9:55 ip.  
Blogger Tiedemies said...

Apuapua! Meilläkin oli mausteet kenkälaatikoissa! Aaargh!

Onneksi lähden huomenna Saksaan. Se on, Seppo Rädyn sanoin.

10:56 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

On se söpöä kun juniorit kuvittelee näkevänsä keski-iän merkkejä kaikessa.

5:19 ap.  
Blogger erityistutkija said...

On se yhtä pokemonia! Ennen vanhaan lapset olivat pieniä aikuisia ja parikymppiset aikamiehiä, mutta nykyään neljännellä kymmenellä ikävuodellaan olevat ovat vielä nuoria ja yli viisikymppiset pankinjohtajat vallattomia poikamiehiä. Pian kuolleen puun median käyttämä eufenismi "nuori eläkeläinen" ei sekään enää kata ainoastaan hevosmiehiä vaan suurimman osan yli kuusikymppisistä nuorisosta.

Onneksi nuoruutta on vielä pari vuotta jäljellä, mutta mikä vielä parempaa, elinikäennusteeni ja yllä olevan määritelmän perusteella vanhuudesta ei tarvitse kovin montaa vuotta kärsiä.

12:47 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home