keskiviikkona, elokuuta 23, 2006

Mä meen läpi!

[Vastuuvapauslauseke: tämä merkintä ei tuntunut edes kirjoitushetkellä erityisen hyvältä idealta. Näen silti että tämä voisi saavuttaa tietynlaista vastakaikua ns. piireissä.]

Kesän 2005 yllätyshitti erinäisissä meritokraattisissa ruumistisissa piireissä oli Ahkerat Simpanssit yhtyeen koskettavan harras kappale Uskis on mun bestis. Kun jo alkoi näyttää siltä ettei vuodelle 2006 löytyisi mitään vastaavaa, käänsi Herra kasvonsa minua kohden ja johdatti minut yhtä lailla myöhäisherännäisesti seuraavan, vuonna 2004 pidetyn lähinnä puhelauluesityksen pariin. Kuvamateriaalin koostaja on lisännyt tarpeettomia hidastettuja uusintoja tekeleeseen, mutta meininki on silti melkoista, etenkin videon puolivälin jälkeen. Väkevää julistusta teille, veljet ja siskot: Harri Kiviniemi. Harrin sanoin, itsetyydytys ei kuulu sulle!

Tämä raina löytyi Slayerin Christ Illusion -levyä käsitelleeltä keskustelupalstalta, kuinkas muuten. Menin kyllä hiljaiseksi kun huomasin Slayerin virallisen toisen kotisivun. MySpace-kotisivu? Slayerin MySpace-kotisivu?!

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Terveisiä täältä ns. piireistä. Kyllä Harri rulettaa. Jotta en jäisi pekkaa pahemmaksi linkitetään alkuperäiseen puheeseen: pääsiäinen 2004.

VV

12:27 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Jahas, herkkua pukkaa. Tosin kävin juuri siivoamassa kamani piireistä, jotta VV:n uusi sokerikukko pääsee kaapista pöydän ääreen.

T: V

11:29 ap.  
Blogger erityistutkija said...

Lähinnä teitä ajattelin kun Harrin kohkaamista katselin. Ei tuo erityisesti parantunut useammilla katselukerroilla, mutta täytyy silti antaa Harrille lisäpisteitä onnistuneesta koreografiasta: karatepotkulla ja käsien levittämisellä tehostettu "pois epäusko"-kirkaisu videon puolessa välissä on kyllä ehtaa tutkimuspalaverimateriaalia! Olisin satavarmasti vetäissyt tuon ässän hihasta tarjakaisen palaverissa.

Läpäisikö sokerikukko vesihiisitestin?

PS. Et kai Valkku oo vain jättämässä laivaa? Pitäisi kai joskus Skypettää sinne päin ja ihmetellä miten maa makaa.

10:02 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kyä jäi vesihiisitseti tekemättä. Se on varmaan toi keski-ikähomma, joka pilaa kaiken. Reumakokeen tulokset tulevat kuulen ensi viikolla.

VV

10:11 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kuisenny ottaa. Virkavapaa lokakuun loppuun ja työsopimus vuoden loppuun, mutta ei istumapaikkaa.

Eipä tuo tosin liikauta suuntaan tahi toiseen. Sain vähän aikaa sitten tietää, että luku erääseen kirjaan meni läpi. Siinä se nippu sitten olisikin, ja jos johdantoa haluaa kirjoitella, voi sen tehdä vaikka Hervannan hallin kahviossa.

T: V

11:00 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home