torstaina, lokakuuta 12, 2006

Rip-off

Juoksin eilen tänään kartan mukaan noin yhdeksän seitsemän ja puoli kilometriä. Syke oli keskimäärin 171 153 eli liian kova erittäin sopiva. Aikaa kului 52 50 minuuttia. Vauhti oli selvästi liian kova hyvä, sillä jalat ovat nyt tukkoisen irtonaisen tuntuiset. Menen kohta syömään ja taidan sitten lähteä uudestaan lenkille juomaan kaljaa. En viitsi tehdä töitä.

Alkoholitonta olutta juovat ihmiset eivät ole epäilyttäviä vaan syyllisiä.

3 Comments:

Blogger Tiedemies said...

Helppohan se on v***uilla sieltä tuhansien kilometrien päästä. Tule tänne sanomaan asiasi, s**t**a.

12:33 ap.  
Blogger Sankaritenori said...

Hävetkää! Olette molemmat aika huonoja -- siis juoksemaan. Vaikka olette molemmat tohtoreita (tiedemies lähes) ja minä en edes ole maisteri. Ja olette vielä minua nuorempiakin. Kyllä Ollila on nuorista miehistä huolissaan ihan aiheesta, vaikka toisaalta mitäpä niin kapeaharteinen ihminen mistään oikeasti tietää...

Pysykää siis tutkijoina, sillä niin Serengetistä kuin Lukonmäestäkin löytyy _miehiä_, jotka pelkillä luonnonlahjoilla (allekirjoittanut 16 v. 15 min - 4040 m ilman mitään juoksuharjoittelua) lyövät teidät.
Siis juoksuhommissa (10-10000 m).

http://reminder.ton.tut.fi

2:48 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

pottupellon laidalla,

Käytöksestäsi päätellen olet selvästi vielä lukiolainen. Mutta se lienee normaalia, että siinä iässä vielä luulee olevansa maailman fiksuin ihminen.

2:22 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home