keskiviikkona, lokakuuta 11, 2006

Pimp my paper

Konferenssin deadline on vasta neljän tunnin kuluttua, joten aikaa on vaikka mihin. Starbuck'sin tyttö ajoi ulos mutta antoi mukaan $10 edestä muonaa. Nyt kun olen täällä länsirannikolla, enkä tarkoita Turkua, voisin perustaa oman West Coast Customs -tuunauspajan jossa tutkijaparkojen ruosteen raiskaamat paperit viritettäisiin tunkemalla niihin tieteellistä blingblingiä (buzzwordejä) ja ainaskin 50 tuuman vanteet (aivan tajuttomasti buzzwordejä). Ämpiitriit ja diiviidiit korvaa uuämäl ja ämdeeaa. Hihasta vedettävä ässä voisi olla konsoliin rakennettavan suihkulähteen tai takapömpelistä ulostautuvan pingispöydän sijaan vaikkapa joku järjettömän kovalla nimellä varustettu professori joka houkutellaan laittamaan puumerkkinsä tekeleeseen.

Täytyy jatkaa tieteen tynnyrin pohjan kaapimista. Saamissani kaavioissa on sitäpaitsi virheitä ja puutteita jotka huomasin vasta nyt. En jaksa soittaa Suomeen enkä kiusata nuorempia tieteenharjoittajia. Hieman sylettää kuitenkin korjata kaavioita Photoshopilla kun yhteistä kaaviotyökalua ei ole. Tässä tuntee itsensä rautaiseksi ammattilaiseksi ja asiantuntijamestariksi. Ei mitään uutta auringon alla siis.

Että osataan täällä liioittelun lisäksi tuunata papereita. Sama paska datsuni sen tieteellisen Bilteman tuunaussarjan alta toki irvistää. Täytyy toivoa ettei kukaan huomaa.