tiistaina, marraskuuta 14, 2006

Münchausen

Mitään erityistä ei ole tapahtunut, mitä nyt sain tavallista paljon parempaa palvelua soitettuani CIC:n Vegrevillen palvelunumeroon ja kävin koemielessä höntsäilemässä 5K eilisen siimanpiinauksen jälkeen, mikä teki etenemisestä todella kankeaa. Ja kuuntelin Jobbin, hardcore-liftaajan ja psykologian opiskelijan synteesiä aiheesta liftaamisen psykologia.

Vaan mitä merkillistä: koko päivän on ollut ihan hyvä mieli ja hyvä olo. Ei satunnaisen euforinen, vaan ihan hyvä. Ihan hyvä on vähän niin kuin ihan kiva, tasainen kelkkamäki hautaan. Tai näin ainakin olen yrittänyt lukioälykkäästi itselleni uskotella. Mistäs minä sen tietäisin, kun ihan kivaa on ollut niin harvoin tarjolla.

Tälläiseltä se sitten näyttäisi tuntuvan, kun ei lainkaan ahdista. Kun elämä on loppujen lopuksi ihan mukavaa ja tulevaisuus näyttää asialliselta. Kun tuntuu että asioilla on nyt vaan tapana järjestyä. Sillä niinhän ne ovat aina tehneet, poikkeuksetta, mutta silti on pitänyt niin kovasti aina ahdistaa ja velloa ja piehtaroida. Eikä siinä ikävän kaipuussa pillerit, psykologit, baariterapeutit tai itsereflektoinnit ole auttaneet. Ja vaikka kuinka olisi etuoikeutettu, ei toisten ahdinko tuo tervettä perspektiiviä kuin hetkeksi.

Koska mikään ei ole erityisesti muuttunut aiemmista päivistä, tämän täytyy johtua jostain aivokemiallisesta häiriöstä. Nyt on kuin olisi ottanut ensimmäistä kertaa hoitanut H2-salpaajat huiviin ja pantopratsolin hiljaa vaikuttaessa tajuaa, että jumalauta, tällaistahan se voisi olla eikä aina vaan tuollaista kärvistelyä. Nyt ei vaan ole havaintoakaan mikä tämän teki. Joskus aina silloin tällöin mutta että koko päivän. Millähän tämän häiriön saisi toistettua?

Näin muuten konttorilta voidaan tehdä tiettäväksi, että ennätysmäisen sademäärän ja viileän ilman ansiosta niin Whistler, Mt. Baker kuin Cypress avaavat ovensa tällä viikolla. Tuossa mietimme jo viikonloppumatkaa Whistleriin kauden avajaislumille. Kausikortti Cypressille on ostettu ja odottaa noutajaansa. Sain jekutettua irlantilaisen bio-postdocin hankkimaan kanssani passin, sillä kansojen välisten ystävyyssuhteiden ylläpitäminen on tärkeää. Minusta.

Ei tässä voi oikein tehdä muuta kuin aapoloida ja todeta porvarilliseen sävyyn: Hä-hää!

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hä hää

-L

5:52 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

On hyvin todennäköisesti kysymys väliaikaisesta häiriöstä voimassa. Dipolin toinen pää on täällä. Tällä viikolla tuli ensimmäiset UPJ:n mukaiset palkkakuitit ym. muuta normaalia tuubaa.

11:24 ap.  
Blogger erityistutkija said...

L: Jalkanen, perkele!

jp: Toiko pukki lahjoja?

11:56 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Vei pois vanhatkin...

1:20 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home