tiistaina, maaliskuuta 06, 2007

Jalkapäivä

Valkku sanoi että kyykky parantaa kaikki vaivat. Paskat. Kyykky paljastaa kaikki vähemmälle käytölle jääneet kohdat alasiimoissa. Keskinkertaisesta venyttelystä huolimatta kävelytapani ei juuri tällä hetkellä viestitä uskottavasti, ettei minulla olisi aikaa rupatteluun.

Opetusnäyte meni joka tapauksessa läpi. Tiesin kyllä että esitystä valmisteltaessa on otettava huomioon kaksi asiaa, kohdeyleisö ja sanoma, mutta unohdin että perusopetuksessa tulisi keskittyä siihen mikä on olennaista, ei siihen mikä on kiinnostavaa. Tämä lähestymistapa kun ei päde kovin hyvin tutkimusesitelmiin, joita olen pääsääntöisesti tutkijanurani aikana pitänyt.

Sitten olisi vielä sellainen juttu että Polarin sykemittarissani on purchase-tapahtumasta lähtien noin vuoden ajan seissyt omituinen tribaalitatuointia muistuttanut kuvio. Kello roikkui vyölenkissä opetusnäytteen ajan ja tarkistaessani aikaa näytteen jälkeen se oli yht'äkkiä korvautunut etunimelläni. Minulla ei ole vähäisintäkään ideaa miten helvetissä se tapahtui. En edes tiennyt että se voi tapahtua.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Niinpä. Se myös tekee isot miehet. Ja pienemmätkin teräsjumalat.

T: Valkku

10:22 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home