torstaina, maaliskuuta 15, 2007

Tosi rakkaus odottaa...

...eli täsmäiskujen antiteeseja linkkien hautausmaalta, tason pudotessa entisestään kuin proverbiaalisen lehmän häntä. Tämän arvoltaan kyseenalaisen tutkimustuloksen mukaan tosi rakkaus odottaa, mutta osaa samalla hoitaa odotusajan tuskaa: tarkemmin ottaen, verratuista neitsyistä eksplisiittisen neitsyyslupauksen tehneet olivat 6.5 kertaa suuremmalla todennäköisyydellä sodomiitteja ja tämän lisäksi lopullisesti sortuessaan (noin 18 kk myöhemmin) käyttivät pienemmällä todennäköisyydellä ehkäisyä. Kaiken kaksinaismoralisoinnin jälkeen konkreettinen seuraus on se, että siveyslupauksen tehneillä oli yhtä paljon sukupuolitauteja kuin siveettömillä kanssasiskoillaan ja -veljillään. Tai kuten pikkulinnut ovat visertäneet, näistä saattaa kouliintua paljon monipuolisempia koijareita.

Jättäen parhaiden tieteellisten traditioiden mukaisesti lähteet antamatta, näyttäisi että samainen ilmiö näkyy myös muiden uskontokuntien edustajien keskuudessa. Veró komppasi tätä todeten, että esim. UConcordiassa etenkin Lähi-Idästä kotoisin olevien opiskelijoiden keskuudessa ehti syntymään pienimuotoinen STD-epidemia (ja myö; vaikka tytöt säästivät itseään avioon asti, ns. pragmaattinen tulkinta salli käytännön sodomian harjoittamisen. Ja koska valistus keskittyy julistamaan esiaviollisen vaginaalisen seksin olevan cauheus ja witzaus, ehkäisyvälineiden käyttöä ei vaivauduta mainostamaan ja niin niitä ei myöskään ymmärretä käyttää.

Sitten asian voi tietenkin hoitaa myös tällä tavalla. Pohjois-Amerikassa immenkalvon rakentaminen on alati kasvava kirurgian ala.

Ensiksikin tuntuu siltä, että olen jo kirjoittanut tästä kun ensimmäisen kerran törmäsi kyseiseen päiväkirurgian erikoiseen muotoon. Toiseksikin tuntuu siltä, ettei minulla ole aavistustakaan miten tämä liittyy mihinkään. Paitsi tietenkin siihen, että ko. ilmiö on erityisen vahva Pohjois-Amerikassa, ja siihen, että olen sodomian innokas puolestapuhuja. Tätä ei tosin ole vielä erityisemmin näkynyt puolueiden vaaliteemoissa.

Tuolla tosi rakkaus odottaa -uutisella piti tietenkin alunperin kiusata Uskista, kuinkas muuten.