maanantaina, toukokuuta 07, 2007

Öljylantion heilahdus

Kuinka toimitaan konferenssipaperin vara-arvioijana? Ensin vedetään pulkkaa kello viiteen asti aamulla, sitten mennään sunnuntaina puolen päivän aikaan istumaan kuppilaan lukemaan ja kommentoimaan. Maanantaina unohdetaan mistä paperissa on kysymys, mennään lukemaan se uudelleen ulkoilmaan obeliskin viereiselle penkille ja nukahdetaan niille sijoille siten, että myöhästytään viikottaisesta projektipalaverista. Lopulta kuunnellaan Cannibal Corpsea ja hylätään paperi.

Ilmoittauduin salsakurssille, koska siellä käyvät teollisuushelunan mukaan kaikki Tampereen edustavat kolmikymppiset sinkkunaiset. Kuin alleviivauksena kurssit olivat naisten osalta jo täynnä. Vielä pari kotoista astangajoogaharjoitusta rutiinin palauttamiseksi ja sinne. A-vot. Ehkä pitäisi vielä hankkia jäsenyys gogolle sekä syväänuurretut spinninghaalarit, ja iljettävä rakkauden kolmio olisi kasassa.

Oikeasti käyn tietenkin paikalla kerran, jonka jälkeen siirryn takaisin core competence -alueelleni, eli yyppäämään ja upakoimaan ja vamputtamaan.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Staring Through the Eyes of the (brain)Deeeead! Siinäpä oiva kappale kuunneltavaksi krapulassa parin tunnin yöunien jälkeen.

8:13 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Vähän niin kuin että kuolleena pöydällä yritän liikkua mutta en pysty. Luonnollisesti arvostelu sujui tämäkän verenvuodon tahdissa ennen kuin vaihdettiin naapuriosastolle Jumalkuolon Olipa kerran ristillä... -mestariteosta. Oi auvoa!

-erityistutkija

1:21 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

"Kaikki" on melkoista liioittelua, mutta onpahan jonkinlainen otos - ei ehkä kovin edustavakaan, mutta ennemmin edustuskelpoinen kuin edustava.

Sikäli kun et vielä hoksannut, niin myös perjantain alkuillassa on tarjolla käyttökelpoista aineistoa. Valmistelevana toimenpiteenä suosittelen öljynvaihtoa alhaisen viskositeetin kesälaatuun.

3:10 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ah, ja lämpimät muistot spinninghaalareista palautuivat jälleen mieleen. ;)

Vieläkös ne etusääret vaivaa lenkillä?

-J-

6:47 ap.  
Blogger erityistutkija said...

Etusäärten vaivat ovat muuten noin nopeasti arvioituna vähentyneet sen jälkeen, kun aloin tosissani kiinnittämään huomiota juoksutekniikkaani. Juoksin toki aiemminkin hyvällä ryhdillä, mutta tapana oli viedä jalkaa aivan liikaa eteen ja astua kantapäällä. Nyt keskityn rullaamaan päkiöillä ja viemään liikkeen loppuun asti ja se näyttäisi auttavan asiaa huomattavasti!

4:09 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home