torstaina, helmikuuta 05, 2009

Optio aviomiehen sisareen

Ajattelin luovuttaa seuraavanlaisen mietinnön veroviranomaisille:
Tekemäni henkilökohtaisen selonteon mukaan itselläni on jatkossakin vahvoja perusteita harkita sosiaaliturvajärjestelmään liittymistä.

Haluan pitää sosiaaliturvaoption auki, mutta katson, että juuri nyt ei ole tullut esille sellaisia uhkakuvia, joiden vuoksi työttömyys- ja sosiaalietuuksien piiriin kuuluminen olisi itselleni ajankohtaista. Huononevassa taloustilanteessa, jolloin on paljon muitakin tärkeitä tarpeita, sitoutuminen hyvinvointiyhteiskunnan rahoittamiseen ei ole yksinkertaista.

Varsinainen linjaus vahvistaa kantani, jonka mukaan pidän itselläni mahdollisuuden valtion työttömyys- ja sosiaalietuuksien piiriin hakemiseen, mikäli tilanteeni muuttuu ratkaisevasti siten, että jään työttömäksi tai työkyvyttömäksi.
Oletan säästäväni nelinumeroisen summan kuukaudessa. Homma on siististi cool!

Ai että muotoilu kuulostaa sanalla sanoen typerältä? Niin minustakin.

1 Comments:

Blogger rebyk said...

Sinulla on kuitenkin velvollisuus huolehtia työttömyys- ja sosiaalietuuksistasi itsenäisesti sillä aikaa, kun olet sosiaaliturvajärjestelmän ulkopuolella. Muuten sinulle läheisimmän sosiaaliturvajärjestelmän kilpailija voi tulla uhkailemaan sinua ja ääritapauksessa "miehittämään" sinut!

12:01 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home