maanantaina, lokakuuta 17, 2005

Lökäpöksy seikkailee ja sankaroi

Olo on kutakuinkin normalisoitunut, mutta eipä sitten tämäkään työviikko alkanut mitenkään erityisen tuottoisasti tai uljaasti. Huomenaamulla erityistutkijan pitäisi suorittaa siirtymätaival Vancouverista Torontoon patsastelemaan tieteen airueena. Harmillisesti esitelmän tekeminen on jäänyt puolitiehen ja sitäpaitsi en ymmärrä mitä minä juuri tässä kyseisessä sessiossa edes teen. Model-Driven Development and Evolution of Business Applications?

Viikonlopun muu raportointi voidaan suorittaa lyhyesti. Lauantai oli aurinkoinen ja menin tekemään tiedettä Stanley Parkiin ilmastotieteilijän kanssa, mikä oli mukavaa. Auringon alkaessa löysimme puolivahingossa erittäin mukavan italialaisen ravitsemusliikkeen Davielta. Haettaessa ravintolan nimeä saa hauskan kuvan siitä, kuinka Downtown on suosittu myös sateenkaarikansan keskuudessa. Kävelimme kohtuullisen vaikuttavan siirtymätaipaleen läntiselle Broadwaylle ja siellä lähes MacDonaldille asti. Tämä Stanley Parkista lähtenyt noin 50 korttelin ja muutaman tunnin kävelymatka annettakoot hauskana kontrastina vaikkapa sille, kuinka huoneryöminnän eineksiä ostaessani ja lähimmän alkoholimyymälän sijaintia tiedustellessani myyjä säälivään sävyyn valitteli, että sinne on peräti viiden korttelin pituinen matka. Sorsien syöttäminen jäi väliin ja piknik-eväät einehdimme pitkän ja leppoisan sunnutai-aamun aikana. Onhan tämä platonista vaihtelua löysällä katajamännällä kirnuamiseen verrattuna.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kuulehan sankari. Tumma bestikseni on sitä mieltä, että koko tarinasi leikkisä-peppuisesta ilmastotieteilijästä on nostettu samasta kaivosta kuin meidän tiede. Mikäli kyseinen henkilö olisi olemassa, noilla vihjeillä hänet olisi jo löydetty maailman kaikesta tiedosta moneen kertaan.

T: Rinkineva

3:53 ap.  
Blogger erityistutkija said...

Totta kai se ilmastotieteilijä on totta, vai luuletteko te että tämä blogi tai tekemäni tiede on fiktiivistä? Googlatkaa Mette Mannosta ja katsokaa itse. Ette vaan osaa. Typerykset.

2:02 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Voi kökkö, me kun oltiin käytetty sukunimenä Mannonenkovaa.

T: Vertaisvoimailija

4:42 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home