lauantaina, lokakuuta 15, 2005

Morning glory

Huoneryömintä oli nimensä veroinen tapahtuma. Odotan innolla että joku saa koottua yhteen kaikki tapahtumasta otetut valokuvat. Yksi vahvistus makaa huoneessaan vierellään ämpärillinen pitkää sylkeä, toinen nainen etsii epätoivoisesti huoneensa avaimia ja kameraansa, löydettyään sentään puolet vaatteistaan Collegen käytäviltä. Viereinen palokäytävä tuoksuu vähintäänkin eksoottiselta.

Ohjelma alkoi aidolla japanilaisella uhkapeliluolalla nopanheittoineen. Miehet olivat maalanneet itselleen komeat yakuza-tatuoinnit ja naiset pukeutuneet kimonoihin, ja kukaan ei vaivautunut puhumaan englantia joten show oli varsin autenttisen oloinen. Yksi huone oli disko, toisessa salissa järjestettiin line dancing -opetusta, kolmannessa merirosvot tarjoilivat rommia tynnyristä. Teemoja riitti, mutta etenkin juotavaa joka oli pääsääntöisesti erittäin jäykkää ja sitä myös tyrkytettiin kosolti anteliaasti. Vedin itseni hirveisiin läskeihin, jonka jälkeen piti vielä mennä baariin.

Merkintä jää tähän, koska Bonnista palannut ilmastotieteilijä pyysi minua lähtemään kaupungille. Miksi hän koki tarpeelliseksi kertoa konferenssibylsimisistä jäi epäselväksi. Sehän on yhtä merkittävä saavutus nuorelta naiselta kuin kolmas sija koulun hiihtokisoissa. Taidan olla liian kovakalloinen kun en ymmärrä oliko kyse vihjeestä ja jos oli, mitä se tarkoittaa. Minä pysyn lujana enkä antaudu raamatullisiin akteihin.

Edit: en minä hiihtokisoissa kyllä koskaan kolmanneksi olisi tullut vaikka olisin yrittänytkin.