torstaina, marraskuuta 10, 2005

La Perse


Mistä tietää että päivästä ei todennäköisesti tule erityisen tuottava? Esimerkiksi siitä, että kellon lähestyessä neljää iltapäivällä asianomainen yrittää edelleen käynnistää tutkimusdieseliään, huonolla menestyksellä. Ja etenkin siitä, että asianomainen viihdyttää itseään helpoimmalla mahdollisella tavalla: Googlen kuvahaulla. Hakusanalla "perse". Ja naureskelee itsekseen minkä kerkiää. Olenkohan minä sellainen helposti huvittuva ihminen?

Ja koska tiedän ettei kukaan ole koskaan aiemmin hakenut sanaa "perse" hakukoneella, jaan ilomielin tulokset myös hämmästyttävän 25 päivittäisen lukijan kanssa:
  • Kirjallisuuden Nobel-voittaja Saint-John Perse.

  • Vakavasti otettavaa ja katu-uskottavaa muotia suoraan Kaliforniasta: James Perse. Tosin kantaisin kyllä mieluummin edellämainitun suunnittelijan nimellä varustettua T-paitaa kuin vaikkapa Tommy Hilfigerin vastaavaa minä päivänä hyvänsä.

  • Sairaanhoitajan koulutusta a'la Perse School, Cambridge: "All the Schools in the Foundation seek to combine academic excellence, a wide range of extra curricular activities, and care for the individual to help pupils realise their potential".

  • Ja nelikentän täydentää moottorien viritysosien itseoikeutettu hovitoimittaja, Perse Performance Ltd.

Voi voi. Pöydällä lojuu kirje joka on osoitettu Tohtori Erityistutkijalle.

[Inspiraatio via Slate.]

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Joo, kun asuttiin Englannissa ajettiin aina Perseen tyttokoulun ohi matkalla Cambridgeen - kasittaakseni niita on useita. Ja joka kerta nauratti.

6:34 ip.  
Blogger erityistutkija said...

Yritän selittää itselleni, että kyse on jonkinlaisesta metahuvittuneisuudesta. Kun tajuan että jokin asia tai tilanne itse asiassa voisi olla melko huvittava, ja kun samalla kuitenkin huomaan että tilanne ei syystä tai toisesta suosi ko. huvittuneisuutta, niin sitten sitä vasta huvittuukin. Mitä infantiilimpi kohde tahi pompöösimpi tilanne, sitä suurempia ponnisteluita vakavan ja aikuismaisen otteen ylläpitäminen vaatii... :)

11:54 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home