torstaina, toukokuuta 11, 2006

Mitäs tykkäät jos tulisin suuhun?

Piti lenkiltä tultuani kirjoittaa illan kunniaksi kaikenlaista, mutta onnekseni satuin törmäämään JG:iin, Guatemalan lahjaan insinööritieteille, jalkapallolle ja yleiselle läskittämiselle. Onni konkretisoitui JG:n esiteltyä minut ystävälleen ja maanmiehelleen Ron Zacapa Centenario:lle. Roni on 23-vuotiaana valittu jo viisi kertaa Karibian kovimmaksi. Nielin Leijona-pastillien hengessä kaiken, mitä suuhuni sain, viimeiseen pisaraan saakka.

En tiedä Ronin liikkeistä mutta suosittelen erittäin, erittäin lämpimästi lähempää tutustumista jos satutte kaveriin jossain törmäämään. Näin tietoverkkojen aikakaudella Ronilla on myös omat, hieman kotikutoiset kotisivunsa.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kuulostaa hienolta ystävältä. Kiitos vihjeestä. Suosittelen tutustumaan myös näihin: Brugal Extra Viejo ja Santa Teresa 1796

5:08 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Olisipas minullakin enemmän tuollaisia ystäviä kuin Ron. Kukahan toimittaisi ;) Olen valitettavasti joutunut kovin pitkään pitäytymään tämän tyylisissä kekkereissä tässä 15 vuotiaassa ystävässäni (ja joutunut toisinaan turvautumaan jopa hänen huomattavasti nuorempaan pikkuveljeensä):
http://www.eldorado-rum.com/awards.html

12:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home