perjantaina, huhtikuuta 28, 2006

Huomisen mies

Velipoika bongasi Seattlen Sci-Fi-museon matkamuistomyymälästä täydellisen T-paidan. Muitakin asiantuntijoita oli ollut liikkeellä koska jäljellä oli valitettavasti ainoastaan kokoa puolijoukkueteltta olevia paitoja. Juliste löytyi mm. täältä.

Kapteeni Tulevaisuus on perin viileä kaveri. Kuvan hienoutta tarkisteltaessa voisi erehtyä luulemaan piirtäjän hieman liioitelleen mutta toisaalta, onhan kyseessä sentään huomisen mies. Ehkä parempi nimitys olisi ollut Kapteeni Lähitulevaisuus, mutta kyllä tämäkin minulle kelpaa.

Oikeasti, mitä yksityiskohtien täydellisyyttä. Ainoa oikea tapa lopettaa iso hali puolikkaan sipulin ja valkohain risteytyksen kanssa on ampua sitä sädepistoolilla silmään samalla kun pitää muodollisesti pätevää naiskolleegaansa tiukasti kädestä kiinni. Naisen ilmeestä ei oikein selviä, kumpaa kilpakosijaa hän enemmän pelkää.

Taidan lähteä perjantain kunniaksi kuuntelemaan miltä Glasgowin pojat kuulostavat noin livenä kun kerran tarjottiin ihan ilmaiset liput. Muistakaa, että live on toisin päin kirjoitettuna evil ja kun sen eteen lisää kirjaimen 'd', siitä tulee devil, itse vanha vihtahousu. Sellaista se rokkimusiikki on.Vaikka ei se FF niin erityisesti edes rokkaa.