tiistaina, elokuuta 29, 2006

Kuningatarsänky

Kyllä me siitä lähdetään että tää on mun huone, tänne on minkään luontokappaleen ihan turha tulla riehuun. Kuukausi sitten ikkunasta tuli sisään orava ja se seisoi sängyn päädyssä ja nauroi mulle päin naamaa. Mä sen oravan myrkytin!

Tarkemmin ottaen orava nauroi ensin Paolalle ja söi hänen M&M-karamellinsa, ja piilotti ylitse jääneet osat hänen tyynynsä alle. Myöhemmin samaisen postdoc-huoneen peri Livia jonka suklaat samainen orava kävi syömässä ja eräänä aamuna se seisoi tämän sängyn päädyssä. En tiedä miltä oravan nauru näyttää mutta todennäköisesti se joka tapauksessa nauroi.

Perin arvon tohtoreiden huoneen tänään ja olen käyttänyt koko päivän pakaasien siirtämiseen kerroksesta toiseen. Nyt on nääs erilliskeittiö, lähes seinän kokoiset ikkunat, queen-sized sänky ja kylpyhuoneestakin löytyy ikkuna jonka ääressä voin patsastella ja esitellä itseäni aamuisin vastapäisen opiskelijatalon asukeille.

Täytyy jostain hankkia riittävän tukevaa verkkokangasta ja tukkia ikkunat, nimittäin en haluaisi herätä pitkähäntäinen roskiksissa luuhaavan rotan vierestä, ei vaikka olisi edellinen ilta mennyt kuinka pahasti tappiin asti.

Tämän yön aion piehtaroida ja kiemurrella kuin ihmiskäärme kuningatarkokoisessa sängyssäni. Kunhan sitä ennen saisin huoneen asuinkelpoiseksi, kellon lyödessä pian yksi yöllä.