keskiviikkona, lokakuuta 04, 2006

Nähdään illalla mesessä

Viimeisen vuorokauden ajan joka ikinen CNN:n ohjelma on käsitellyt yhtä ja vain yhtä aihetta: edustaja Foleyn lähettämiä seksuaalisväritteisiä messenger-viestejä ja sähköposteja. Tavallisten uutislähetysten ajan Foley-tilanne pyörii alapalkissa. Juuri nyt: tuhansia irakilaisia kuolee joka kuukausi ja Bagdad on romahtanut anarkian partaalle Foley FBI pedofiileja Pohjois-Korean ydinkoe pedofiileja riettaita viestejä.

Olen oppinut, että Foley on ollut järjestämässä nuorten työharjoitteluohjelmaa kongressiin ja säätämässä tiukempia pedofiililakeja; olen oppinut että niin republikaanit että FBI ovat tienneet näistä viesteistä mutta lakaisseet ne maton alle; olen oppinut asianajajan välityksellä että Foley on hakeutunut hoitoon alkoholistiklinikalle, hän on homoseksuaali ja häntä on käytetty hyväksi lapsena. Aiemmin iltapäivällä toimittajanainen huusi ohjelmassaan suoraa huutoa asiantuntijoille siitä, miksi mies ei ole jo vankilassa ja miksi laki ylipäätään sallii mitään oikeuksia tällaiselle pedofiilille. Tällä hetkellä taustalla pyörii Larry King jossa muistutetaan että vaikka paniikkiin ei olekaan aihetta, kuka tahansa voi olla pedofiili: linja-auton kuljettaja, opettaja, poliisi, kansanedustaja.
Over the course of several pages of dialogue, that conversation became extraordinarily graphic, and included several direct references to masturbation techniques and frequency, discussion of the child's penis size, and even the congressman's explicit interest in sexual contact with the boy.
Tällä edustajalla on vakavia henkilökohtaisia ongelmia ja hänet tulisi ohjata hoitoon. Kun tähän yhdistetään hänen roolinsa kansanedustajana ja etenkin hänen aktiivisuutensa lasten ja nuorten asioiden hoitajana, voidaan arvioida että hän ei nykyisellään ole sovelias tekemään työtään.
Maf54 (7:46:33 PM): did any girl give you a haand job this weekend
Maf54 (7:47:11 PM): good so your getting horny
Maf54 (7:48:00 PM): did you spank it this weekend yourself
No, vaalit lähestyvät ja täällä jo odotettiinkin ns. lokakuun yllätystä. Mutta silti, haloo: vihjailevia meseviestejä 16-17-vuotiaille pojille? Eikö tässä maassa ole mitään muita uutisia?

No, onhan tässä vaikka sellainen pikku-uutinen jonka mukaan republikaanit ovat säätämässä lakia jonka sisälle on rakennettu takautuva syytesuoja sotarikoksista nostettuja syytteitä vastaan istuvalle presidentille ja hallituksen jäsenille 9/11 jälkeen.

President bush tries to get himself and his cabinet retroactive immunity for possible war crimes:
http://www.dailykos.com/story/2006/8/3/12413/49075
http://www.youtube.com/watch?v=MoRjbIQMXGQ

Mitäs pienistä. Pedofiileja! Meseviestejä!

[Edit: Ei pitäisi kirjoitella näitä keskellä yötä. Mistähän tuo englanninkielinen osuuskin oli revitty?]

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

"...bush ...immunity ...for possible war crimes"

Taitaa kaverit oikeasti pelätä syytteitä - ja aiheesta sanon minä. Että olisikin herkullista saada seurata Saddam-tyylistä oikeudenkäyntiä, jossa syytetyn penkillä istuisikin Bush tyhmempi.

12:40 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home