torstaina, lokakuuta 05, 2006

Tiede ei lepää koskaan

Ei pitäisi kirjoittaa keskellä yötä. Blogia tai papereita. Läpi menee ihmeellistä tuubaa. Niin blogeihin kuin papereihinkin.

Ei auta kuin kaataa lisää teetä ja suklaata haitariin ja jatkaa kirjoittamista kun ei ole viinaakaan insipraatiota tuomaan. Täällä on muuten ihan näissä aasialaisten pitämissä kulmakaupoissakin kohtuullinen suklaavalikoima ("alkuperämaasuklaita" a'la Madagascar ja Kuuba, sekä mm. 99% suklaata). Olen lisäksi alkanut ryystämään pääsääntöisesti valkoista teetä.

Näin muuten olen tullut siihen tulokseen, että alamäkeni alkoi oikeastaan siitä, kun aloin alleviivaamaan käsin, ilman viivoitinta, jotenkin haluttomasti.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

"...Madagascar ja Kuuba, sekä mm. 99% suklaata"

Tänne heti kilokaupalla!

3:50 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

JP said...:
Tänne heti kilokaupalla!

Saahan noita Madagascar yms. suklaita Suomestakin, Lidlissä aika halpojakin. Ja 99% suklaata et takuulla halua. Trust me.

Siis: 99% kaakaota sisältävän suklaan syönti ei poikkea oleellisesti makuelämykseltään siitä, että vetelisi suoraan lusikalla esim. Van Houtenin puhdasta kaakaojauhetta. Karvaasti koettu kantapään kautta kun erehdyin moista 99% suklaata ostamaan.

2:02 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

On eroa suklailla ja suklailla. Se, että joku suklaa (tai kaakaopavut) on esimerkiksi Ghanasta tai Kuubasta ei tee siitä vielä hyvää tai huonoa. Hedonistina on kuitenkin aina mukava tutustua meidän näkökulmasta poikkeaviin valikoimiin. Uskoisin / tiedän virtuaaliseikkailijamme tuntevan ko. herkut siten, että minullekin yleensä kelpaa. Osa noista Lidlin suklaista on ihan ok, mutta eivät ne mitään maatajärisyttäviä ole. 99% suklaat on tarkoitettu ruoan laittoon - ei sellaisenaan syötäväksi. Ihan vaan selvyyden vuoksi - laitan myös ruokaa...

3:00 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home