sunnuntaina, helmikuuta 03, 2008

Talousjournalismi

Ennustaminen on vaikeaa, etenkin tulevaisuuden. Uskallan silti onnitella jo etukäteen Taloussanomia siitä, että kävi osakemarkkinoilla lähitulevaisuudessa miten tahansa, se on joka tapauksessa onnistunut ennakoimaan tulevan oikein. Aamulla näin ensin kaksi otsikkoa, osakkeiden kurssilasku vasta alkanut ja kurssien nousukäänne lähellä. Sitten ilmestyi kolmas otsikko, osakkeet ovat kallita ja halpoja.

Astuessani päivällä ulos erittäin kireissä miesjuoksuhousuissani äkkäsin, että naapurin asunnosta oli näyttö. Edellisen kerran havaitsin asunnon olleen näytillä joulukuussa, mutta tuolloin en kireässä krapulassa uskaltautunut sisään. Nyt uskaltauduin. Kooltaan 69m2, tupakeittiö-olohuone ja pieni makuuhuone, pintaremontti kelvollinen+, ihan siedettävä asunto. Myyntiargumentti sijaintinsa lisäksi kolme suurta ikkunaa pohjoiseen joista esteettömät näkymät ortodoksikirkolle ja aina Pyynikinharjulle ja Pyynikin näkötornille asti. Sekä passivistiarkkitehdin Tampereen suurimmaksi epärakennukseksi julistama Koskikeskus.

Paikalla ei käynyt yhtään katsojaa. Hintapyyntö 172500€.

En ymmärrä miten onnistuin juoksemaan Arboretumin läpi. Ulkona on niin liukasta ettei perustennareilla pysy edes pystyssä.

Tunnisteet: