maanantaina, lokakuuta 17, 2005

Bovis-yksiköt nousuun

Koska eilisiltainen paha olo oli todella paha, täytynee tulevaisuutta varten varautua hieman paremmin. Siispä lainaan suosikki-diplomi-insinöörini Peter Grossin kehittämien tachyonisoitujen lasilinssien käyttäjien kokemuksia (korostukset minun):
"Nämä pienet siniset "kapineet" ovat todella paukkuja. Ne säteilevät energiaa, jonka vahvuus on yli 50.000 Bovis-yksikköä. Näkemykseni mukaan se on mahtava saavutus. Vaimoni vetää puoleensa itikoita ja muita pistelijöitä, ikäänkuin hän huutaisi niille: "hei, olen täällä!". Eikä siitä ole aina hyvä seurannut. Mutta siitä saakka kun hän on kiinnittänyt laastarilla sinisen linssin pistoskohdalle, pistosjälki on ollut poissa seuraava päivän, vaikka ennen siihen kului kahdeksan päivää. Linsseistä on muodostunut meille uskollisia matkaseuralaisisa, joiden avulla energisoimme juomavetemme."

"Käytämme näitä lasilinssejä veden energisoimiseen silloin kun olemme matkoilla. Olemme myös liimanneet lasilinssin kännyköidemme selkäpuolelle, koska ne pystyvät mielestämme poistamaan kännykän vahingollisen säteilyn."

"Ensiksi kokeilin juomiani. Mehut maistuvat lempeämmiltä ja hedelmäisemmiltä. Mineraalivesistä hävisi hiilihappo, mikä miellytti minua suuresti."


Tiedän, onhan tästä jo nautittu aiemminkin.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kannattaisi sinunkin ylemmyyden tunnossasi muistaa, että ovathan nuo anekdootit vähintään yhtä totta kuin ystäviemme maahisten hopea-aarre.

T: Nautiskelija

3:49 ap.  
Blogger erityistutkija said...

Yhtä totta kuin UML-profiilien eheyttävä vaikutus Nokian tuoterunkoarkkitehtuuriin.

2:08 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home