tiistaina, lokakuuta 25, 2005

Hyla III: Metkulan paluu

Järjestyksessä toinen SJC:n kana-ateria ja toinen kylpyhuoneessa vietetty ilon ja riemun yö. Siirryin juuri pysyvästi vegetaristiksi SJC:n ruokailuohjelmassa. Lisäksi päätin vältellä puolen litran kahvituoppeja ja tiputtaa tilapäisesti nikotiinin sisäänottoni nollaan. Addiktina tosin tiedän näiden toimenpiteiden laskevan elämänlaatuani ainakin tilapäisesti yhtä paljon kuin viikottaiset Hyla-sessiot. En tiedä onko se mahdollista, mutta jo nyt silmieni eteen vääntäytyy tympeä kalvo ja muutenkin moskiiton keskittymiskyvyllä varustettuna ajatukseni poukkoilevat minne sattuu. Olin jo kaksi kertaa menossa automaattiohjauksella kohti läheistä Starbuck'sia kunnes muistin vakaan päätökseni.

Vaikka minulle aikoinaan höpistiinkin jotain ympäripyöreää eläinrasvoista ja lipideistä, luulen että armoton pytyn raiskaamiseni on se mikä loppupeleissä kuunarini altistaa moisille kohtauksille. Edellisen kerran tällaista metkulaa ja vekkulaa oli tarjolla kun viimeksi kaikki meni päin persettä samalla tavalla monta vuotta sitten. Olin jo lähettää myyttiselle Markkaselle työterveyskirjeen, mutta sitten löysin onneksi ihmisläheisemmän vaihtoehdon (ei koneita), Mansikkamajan. Suomeen pääseminen hoitoja varten on vähän hankalaa, mutta ei hätää:

Valotuuli - Energialähetykset

Energialähetykset ovat kuin "enkelin kosketus" ja tavallaan ihan samaa hoitomuotoa kuin energiaterapia (värähtelyhomeopatia), mutta silloin et saa aineita muussa kuin lähetetyssä muodossa. Hoito voidaan tehdä vastaanotolla joka on ihanteellinen tilanne tuntemuksiesi läpi käymiseen. Etähoitona varmin tapa vastaanottaa hoito on lähettää hiusnäyte (molemmin puolin päätä pari hiusta), ja kirjoittaa lyhyt selostus mihin hoitoa tarvitsee. Energialähetyspyynnön voit lähettää myös sähköpostitse nimettömänä (ilmainen). Sinulle kerrotaan lähetysaika etukäteen jotta voit rentoutua ottamaan tarvitsemasi energian vastaan.


Hmm. Osoittaisiko se tätä paljon puhuttua lateraalista ajattelua, jos Milli toimittaisi aineita "lähetetyssä muodossa" tilaustyönä vaikkapa kolumbialaisten piikkiin?