lauantaina, lokakuuta 22, 2005

Ulkoskandinaaviset kinkerit

Illalla, kun ulkoskandinaavi kirveen saa,
hän johdattaa minut aitan taa,
paikkaan, jossa aivokoppa aukaistaan
ja verikin on punaista.

Kuola suussa ruotsalainen tyttö tirskahtaa:
”Iske vielä parit paukut,
aukaisen mä vatsalaukut.”
Suolenpalat ulos kiemurtaa."
Tänään ostin ns. sisustuselementtejä ja hukkasin rahaa oikean maailman hiustenleikkuuseen. Jälkimmäisen tuloksia en parhaallakaan tahdolla kykene näkemään, mutta koska Paola äkkäsi ne välittömästi, lohduttaudun ja totean olevani vain sokea. Kuulemma Pohjois-Amerikassa ei ole tapana kuivata tai viimeistellä hiuksia leikkauksen jälkeen, näin totesi minulle parturi. Ehkä jotain tekemistä asian kanssa on silläkin tosiasialla, että minut buukattiin kesken edellisen asiakkaan leikkaussessiota ja kesken omaa leikkuutani paikalle tuli jo seuraava ärtynyt asiakas vaatimaan vuoroaan.

Opin enemmän asuintovereideni seksielämästä kuin olisin varsinaisesti välittänyt ja tulin samalla siihen tulokseen, että nostan verkot toistaiseksi vedestä kuivumaan ja odottamaan parempia apajia.

Edit: otin pois kuvan koska en kyseinen kuva ei varsinaisesti kuulu ns. oikeuksieni piiriin. Samalla osoitin ylivertaisia html-kykyjäni yliviivaamalla ko. merkinnän, koska siinä ei taaskaan ollut mitään asiaa. Kuten ei tässäkään.