keskiviikkona, lokakuuta 26, 2005

Iloinen pandakarhu

Ohjaava professorini esitti myös aiempaa vähemmän hienovaraisesti, että minun pitäisi itse asiassa alkaa tekemään jotain kun olen täällä jo viisi viikkoa nysvännyt. Kuin tilauksesta, sain eilen tiedon jonka mukaan kesäkuussa tekemäni übergeneerinen tutkimussuunnitelmani Nokian Vancouverin yksikölle meni läpi. Kuinka kätevää.

Käyttäydyin kuten miespuolisen kaverin kuuluukin ja kävin Halloween-ostoksilla Party Bazaarissa läntisellä 2. kadulla. En ole eläissäni nähnyt tuon kokoista roinamyymälää. Täällä päin näyttäisi olevan tapana ettei tulevaa pelotteluasua paljasteta etukäteen, mutta kun kyse on minusta, tuskin kukaan odottaa että panostaisin pätkääkään. Ostin kuitenkin valkoista ja mustaa naamamaalia sekä mustan silinterihatun. Yritän norjalaisen kirkonpolttomusiikin hengessä riipiä itselleni pingviininaamion ja yhdistää sen Gestapo-takkiini ja nahkahanskoihini. Enää puuttuu vakuuttava nimi. Muistelen kuinka velipojan kanssa ilahtuneesti selailimme soitin- ja tanssiyhtye Dark Funeralin levyn sisäkannesta vastuullisia pelimanneja: Lord A h r i m a n, T h e m g o r o t h, D r a u g e n ja B l a c k m o o n. Kansitaiteesta taisi olla vastuussa Nekrolord Uumajasta. Todennäköisesti lopputulos muistuttaa joka tapauksessa lähinnä pahoinvoivaa nahkafetissin omaavaa keski-ikäistyvää Tao-Taoa.

Positiivisemmalla puolella varmistin ilmoittautumiseni kymmenen tunnin mittaiselle lumilauta/telemark-kurssille ja samalla kauden 2005-2006 iltalippuni. Huomasin että aiemmin mainitsemaan 230€:n hintaan sisältyy myös rajoittamaton välineiden vuokraus koko kauden ajan, mikä on mielestäni edelleen ihan hyvä diili. NHL-pelit taitavat tosin jäädä näkemättä, koska edes yksittäisiä alle $100 hintaisia lippuja ei tälle kaudelle enää ole tarjolla. Korvaukseksi menen todennäköisesti katsomaan UBC Thunderbirdsien ja Edmontonin yliopistojoukkueen välistä peliä johon liput maksavat $2 kappaleelta. Saksalainen organisaattori katsoi asianmukaiseksi informoida minua, että ottelua voi seurata myös oluen kera ylälehtereillä sijaitsevasta baarista.

Oluesta puheen ollen, Taka-Lauttalan kalju Taikuri tarjosi oivallisen olutlinkin. Taiteilijar Toi Sennhauser tarjoilee Oktoberfestin kunniaksi itse panemaansa OPB-oluttaan. Prost!

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

"Saksalainen organisaattori katsoi asianmukaiseksi informoida minua, että ottelua voi seurata myös oluen kera ylälehtereillä sijaitsevasta baarista."

Tähän varoituksen sana: päihteiden sekakäyttö ei ole turvallista. Alkoholi ja jääkiekon katselu eivät yksinkertaisesti sovi yhteen.

T: Vertaisvoimailija

11:36 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Heluna sanoo, taiteilija maittais kyllä. Kansallisuuksia ei voi olla koskaan liikaa.

T: Internettissä on kaikki totta

12:32 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home