sunnuntaina, syyskuuta 03, 2006

Chinpokomon

Tibin palatessa taannoin parin viikon Japanin-matkaltaan hän toi lahjaksi japanilaisia preservatiiveja. Paketti oli itsessään hieno, sanoisinko pari astetta näyttävämpi kuin ne pakolliset "viskillä maustetut" skotlantilaiset versionsa joita saa joka toisen ravitsemusliikkeen puuterointitiloista punnalla tai parilla.

Eräänä ehtoona sitten pääsi käymään niin, että sain kutsun lukea luonnon suurta kirjaa. Tulin siihen tulokseen, että joko jälleen eräs stereotypia osoittautui vankasti todellisuuspohjaiseksi, tai sitten kyseessä on Japanin valtion kampanja masentuneen ja itsemurhaherkän kansan mielialan kohottamiseksi.

Näitä pitäisi saada myös Suomeen: riemu omasta yllättävästä mieheydestä innostaa väsyneemmänkin IT-puurtajan kohentuneisiin suorituksiin ja bonuksena ehkäisyn epäonnistuminen voisi kohentaa kansakunnan heikentyvää huoltosuhdetta. Ainoa havaitsevani haittavaikutus on kohtuuttomaksi kasvava kiinnostus aasialaisia nuoria naisia kohtaan, mutta tämä kiinnostus vähenee ajan myötä (tosin ei välttämättä silti palaa takaisin entiselle tasolleen).

Aion säästää kaksi jäljelle jäänyttä artikkelia siihen asti kunnes tarvitsen seuraavan kerran määrämittaista mielialan kohennusta.

Tibin kuvilla kyllästetty matkaraportti löytyy originellisti nimetystä blogista Life in General.

2 Comments:

Blogger /mek said...

Vaikka kaikki aiheesta saamani tieto onkin, ei niin että mitenkään asiaa valittaisin, vain ns. toisen käden tietoa tai sitten tuotevalmistajien tutkimusdataa vahvistat ne kuitenkin osaltaan stereotypiaa.

Mutta jo pelkästään tuotteiden nimi saattaa olla omiaan edesauttamaan sitä, että omat tulee tilattua vanhasta kotimaasta. Vai ostaisitko sinä automaatista jossa lukee isoilla kirjaimilla "Happy Family Life"?

Kiinnostuksen väheneminen voitaneen sitten laittaa pelkästään vanhenemisen tiliin.

10:48 ip.  
Blogger erityistutkija said...

Heh! Tästä kuvasta päätellen "Happy Family Life"-automaateista saa myös hieman kaunistelevasti nimettyjä "Angel Pocket"-nimisiä preservatiiveja.

Kiinnostusta lisää oletus japanilaisten miesten ja naisten anatomisten ominaisuuksien symmetriasta, mutta sitä vähentää paljon tehokkaammin taipumus kustannustehokkaaseen sarjamonogamiaan (ja jos tuo ei riitä, quebeciläinen temperamentti ja sängyn alla säilytettävä kirves ovat riittävä insentiivi datapisteiden hankkimista vastaan). Kirveen pelko on viisauden alku.

10:36 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home