maanantaina, syyskuuta 11, 2006

Jatkuvatoiminen

Joskus terveen itsesuojeluvaiston puute yhdistyy sporadisen monomaanisiin taipumuksiin, eräänlaiseen teknomaniaan, pohjattomaan uteliaisuuteen epäterveellisiä tahi muuten vain vaarallisia asioita kohtaan, ja lopulta tekniseen osaamiseen jonka avulla tyydyttää tätä uteliaisuutta. Seurauksena voi olla kotitekoiset tuliaseet, räjähteet, tesla-muuntajat tahi moottorisahasta ja jälkikasvun potkulaudasta viritetty tuomiopäivän kulkupeli, jota sitten esitellään autiolla parkkipaikalla ikään kuin häpeillen kun vaimo on konferenssimatkalla ulkomailla.

Usein on yllä kuvatun Tampereen yliopiston kasvitieteen dosentin kanssa haaveiltu jatkuvatoimisesta, kuution muotoisesta, harjatusta teräksestä tehdystä pontikkapannusta, joka naamioidaan vaimolta väittäen sitä design-kukkapöydäksi. Kun painaa oikeasta kohdasta, kelkka liukuu esiin ja kuuluu huokaisunomainen ääni: hhhhhhoooooooh.

Haluan siis mitä nöyrimmin kiinnittää huomionne seuraavaan, edellämainitun dosentin aloittamaan projektiin: Tikankeittäjät, ja samalla toivon, että nimimerkki Kyynel motivoituu jatkamaan kirjallista tuotantoaan. Tällä kertaa ei harrasteta tietotekniikkaa eikä virkkaamista vaan Tärkeitä Asioita.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Täytynee taas nostaa dosentin litium-annosta, Kultasydämen ovien huokailu näköjään vainoaa sitä vieläkin. Pitäisi edes kirkkaana mielessään sen mielipahan, jonka vääntynyt räystäskouru kesällä aiheutti. Virkkaaminen on mitä suositeltavin harrastus.

-S-

11:36 ip.  
Blogger erityistutkija said...

Ei kai tää liittynyt mitenkään nykyään vankien kanssa leipänsä hankkivaan tuplä-äksään jonka dosenttius oli hoideltu pohjoisesta tiedeyliopistosta? Tämän tarinan äks-yyn dosentuuri ansaittiin taas erään raviradoille suuntautuneen sienestysreissun yhteydessä, kun tämä yritti sälyttää fungufiliansa ns. tieteen piikkiin -- kuormasta syönnin aiheuttamien lautassilmien peilatessa todella laakeaa sielun tilaa.

Emmä tajuu.

2:05 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Puhumme aivan varmasti samasta mykologian dosentista. Ei kai niitä Jonsered-käyttöisiä potkulautoja monta ole

-S-

11:47 ip.  
Blogger erityistutkija said...

Kah perkelettä: luetun ymmärtämisessäni on näemmä vielä sarkaa kynnettäväksi. Näin nimittäin hetken aikaa itseni arvon dosenttina. Siltikään en ole aivan varma, kuinka korkealla symbolisella tasolla asioista puhutaan. Emmä tajuu. Vieläkään. :)

11:58 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Jep, samasta dosentista tässä on toki kyse. Piti oikein varmistaa sähköpostilla juuri... ;) Toi nimimerkki (-S-) vähän vaan häiritsi.

-J-

2:54 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home