tiistaina, heinäkuuta 17, 2007

Porvaripyöräily

Pankinjohtaja Jalkanen haastoi eritystutkijan Kuloveden ympäriajoon, mutta koska juhannuksen aikaisten kokemusten perusteella Konalla ei hiekkateille eksytä kuin hätätapauksessa, ehdotin vastahaasteeksi Nokia-Siuro-Mahnala-Häijää -reittiä. Matkaa kertyi hieman päälle 80km. Reissun piti sujua retkitunnelmissa, mutta keskinopeus nousi noin 25km/h ja aikaa matkaan kului siis sellaiset kolme tuntia ja viisitoista minuuttia. Muita tarpeettomia ja subjektiivisia tunnuslukuja: keskisyke tasan 140 bpm, huippusyke 171 bpm ja energiankulutus noin 2500kcal. Peesissä ajaminen ja vuorovedot ovat pop.

Näin muuten olen sitä mieltä, että jätettyäni yliopistomaailman velvoitteet ainakin toistaikseksi taakseni, voisin tästä eteenpäin esittää jokaiseen asiaan mielipiteekseni Hasse och het potatis. Se on hyvä ja asiantunteva mielipide.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Muista myös samasta lähteestä peräisin olevat kuolemattomat fraasit "jag har ont i halsen" ja "kasta inte min jacka på golvet". Niillä pärjäisi Ruotsinmaallakin, mutta kun siellä ne pirulaiset tapaavat puhua riikinruotsia takaisin.

Rebyk

12:12 ip.  
Blogger erityistutkija said...

Det stora och mäktiga Sovjetunionen sentään: jag har ont i halsen! Visst det! Din bulgarssvenska är mycket sofistikerades!

Vaan tuo "kasta inte min jacka på golvet" ei soita kelloja. Pitäisiköhän käydä kotipuolessa tekemässä löytöjä Nya Vindar -oppikirjojen pariin.

8:46 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home