torstaina, syyskuuta 13, 2007

Ahavoitunut merikarhu

Minä en ole ahavoitunut merikarhu, vaan tuo titteli on varattu Vertaisvoimailijalle. Silti, hankin itselleni piipun. Tarkemmin ottaen, hankin Stockmannilta aloituspaketin joka sisälsi piipun, piipputyökalut, rasseja ja filttereitä. Mielestäni on jotenkin riemastuttavaa, että nikotiininpiikitykseen on tarjolla oikein aloituspaketteja. Mitähän seuraavaksi? Voisiko Alko tarjota tuleville alkoholisteille vaikkapa kirkkaiden viinojen aloituspaketin?

Olen polttanut piipun sisään ja kieltämättä piippu tuoksuu huomattavasti paremmalta kuin normaalit savukkeet.

Sikarit ovat niin kolme minuuttia sitten. Piipun kanssa voin ainakin näennäisesti naamioida nikotiininpiikitysharrastukseni jotenkin kultivoituneemmaksi. Kessun vetäminen kun on omalla tavalla paljaan rehellisesti itseaiheutetun kroonisen riippuvuuden hoitamista. Herrasmiehet vetävät piippua.

Tupakkamiehenä vedän tietenkin roinat keuhkoon, mikä ei varsinaisesti tee piipunpoltosta sen terveellisempää harrastusta. Minä se osaan.

Aloitin piipun sisäänpolton Dynamiitti-Kimmon kotitilalla. Revolverilla ampuminen ja piipun polttaminen toi jotenkin kaivattua miehekkyyttä olemukseeni.

Tunnisteet: , ,

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Mitä nyt alle 18-vuotiaana laillisesti (muistattehan, joskus ikäraja oli 16 vuotta) piippuvälineitä ostaneena ja piiputtelua kokeilleena muistan, miehekkäin ilmiö piiputtelussa syntyy silloin, kun piipun sisään kondensoitunut vesi liuottaa mukaansa jännittäviä kertymiä piipun sisäpinnasta ja tämä liuos päätyy savun imaisun yhteydessä suuhun ja kurkkuun.

En muista, oliko piipussani filtteriä, mutta joka tapauksessa suosittelen aktiivista rassausta.

12:18 ap.  
Blogger erityistutkija said...

Ellen väärin muista, kessuttelun laillinen ikäraja muuttui 16. ikävuodesta 18. ikävuoteen juuri silloin kun täytin itse tuon 18. Meille myöhemmin syksyllä syntyneille nuorille narkomaaneille lakimuutos osoittautui melkoiseksi jekkusteluksi.

Tuota samaa mainiota efektiä isäukkoni pääsi juuri taivastelemaan kuultuaan uusimmasta irstailuharrastuksestani. Tällä oli tiettävästi hyväkin piippukokelma -- asekokoelman lisäksi -- tietenkin vain siihen asti kunnes allekirjoittamattoman myöhäinen ilmestyminen matkaansaatti ns. nootin ns. hallitukselta jolloin molemmat kokoelmat siirtyivät ajasta iäisyyteen. Siis ase- ja piippukokoelma.

Maissipiiput sikseen, tässä vaiheessa toki poltan hienostuneinta briar-piippuani siten, ettei sinne valu kuolaa. :-)

1:59 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home