sunnuntaina, kesäkuuta 29, 2008

Punainen valekukko

Olisi kiva tietää, mikä tuolla lännessä palaa. Huomasin aamulenkillä Arboretumissa savupatsaan jonka varjo kulki poikki koko järvenselvän. Takon soutajien pihalla joukko ihmisiä veti päälleen massiivisen oloisia varusteita, en tiedä aikovatko lähettää pelastushenkilökuntaa myös veneellä. Hatanpäälle lienee pääsee nopeimmin vesireittejä. Takon jälkeiselle osuudella alkoivat näkymään myös massiiviset liekit. Näyttää isolta tehdasrakennukselta, pari korkeaa savupiippua taisin bongata. Näin se kotiseututuntemus on vahvoissa kantimissa.

Verkon uutispalveluissa asiasta ei mainita mitään, mutta mitä suurimmalla todennäköisyydellä jotain keuhkot syövyttävää myrkkykaasua on luvassa ihan näillä hetkillä.

Saunan kautta ostamaan tuliaislahjoja ja pakkaamaan.

Edit: Olisi pitänyt arvata, kun useampia pelastuslaitoksen autoja ajeli kaikessa rauhassa ympäriinsä eikä sillä veneeseen pyrkineellä pelastusmiehistölläkään tuntunut olevan kovaa kiirettä. En tilaa Aamulehteä. Economistin tilasin, vaikka se vähän hävettääkin tunnustaa kun täällä siitä jotkut niin intoilevatkin. Kun näin lehden myös Navjotin pöydällä Seattlessa tajusin, että kai se sitten on kova juttu.