torstaina, kesäkuuta 05, 2008

Venkoo

Minusta on tullut pomon pikku apulainen eli ns. nuori ja dynaaminen kundi joka raahataan kiihtyvässä määrin erinäisiin ulkoisiin palavereihin. Mitä enemmän haiskahtaa strategialta, sen parempi.

Naapurihuoneessa röhnöttää tuhansien eriskummallisten musiikkilevyjen varasto ja kahvihuoneessa on säännöllinen tuppirinki lounaan jälkeen. Aikovat mennä huomenna heti aamusta juopottelemaan ja valmistautumaan kesäjuhliin. Pyysivät toki mukaan, mutta pitäisi tehdä lauantai ja sunnuntai töitä.

Sitten olisi näitä oikeasti tärkeitä siviiliasioita jotka hautaantuvat kaiken muun alle. Että vuoden verran sitä seurustelee eikä suostu sitä edes kutsumaan seurusteluksi, kunnes tarjolla ollut Oikea Suhde se on viittä vaille ohi.

Parturi sentään kutsui charmikkaaksi. Tietenkin vasta sen jälkeen, kun oli ensin spontaanisti ääneen hämmästellyt pidempien hiuksien alta paljastunutta harmaiden hiusten paljoutta. Hienoa.

Tunnisteet: ,

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Älä nyt hyvä mies jätä elämättä töiden takia. Sulla on asiat hiukkasen väärässä tärkeysjärjestyksessä, jos ajattelit hauskanpidon sijaan olla kiltti pikku työläinen ja olla töissä lauantain ja sunnuntain.. kesällä.

Ok, vastuu painaa, mutta kun töitä annetaan liikaa tehtäväksi (tai niitä itselleen liikaa järjestää), pitäis ymmärtää, ettei repeä kaikkeen tai ilmaista asia "paremmilleen".

11:47 ap.  
Blogger Tiedemies said...

Hö. Elämä on työtä, mitä sitä kieltämään. Elostelu, juopottelu, riiaaminen ja muu elämöinti tekee vain veltoksi. Edes kuhniminen taikka halonhakkuu eivät siihen vaivaan enää auta, vaan tulee verensyöksyä ja muuta kauheaa.

10:28 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Yhtä vaille vainaa, yhtä!

7:53 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home